Ben şu an yükseldimLisede hoşlandığım kızın gelip kulağıma "ağzına mıçmıçlarım senin" diye fısıldayıp yüzüme agresif bir şekilde gülümsemişliği var. :T Yine de vazgeçmedim arkadaşlar.
Ben şu an yükseldimLisede hoşlandığım kızın gelip kulağıma "ağzına mıçmıçlarım senin" diye fısıldayıp yüzüme agresif bir şekilde gülümsemişliği var. :T Yine de vazgeçmedim arkadaşlar.
Yok beee, dost kazığı benimkisi. İlişki sorunları da var ama biraz ama asıl mevzu dost kazığı. Bayaaaaaaaaaaa karışık hikaye. Temiz kafayla düşünüp öyle yazmam lazım.Şişmanken kalbini kırıp fit olduğunda peşinden koşan kekoya köpek çektiğin hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum. Hadi Ezel
İlginç :SLisede hoşlandığım kızın gelip kulağıma "ağzına mıçmıçlarım senin" diye fısıldayıp yüzüme agresif bir şekilde gülümsemişliği var. :T Yine de vazgeçmedim arkadaşlar.
27.55'im merdivenlik bir durum yok. Hiç aşık olmadım olursam mutlu olur, mutlu ederim. Bende bu seksi kişilik varken dramatik mevzu çıkmaz.30 yaşına merdiven dayamıssın yok mu şöyle güzel bi hikayen varsa yoksa milleti gazlıyorsun.
Mıçmıçlamak ne ?Lisede hoşlandığım kızın gelip kulağıma "ağzına mıçmıçlarım senin" diye fısıldayıp yüzüme agresif bir şekilde gülümsemişliği var. :T Yine de vazgeçmedim arkadaşlar.
Fazla düzsün27.55'im merdivenlik bir durum yok. Hiç aşık olmadım olursam mutlu olur, mutlu ederim. Bende bu seksi kişilik varken dramatik mevzu çıkmaz.
Büyük konuşma :/27.55'im merdivenlik bir durum yok. Hiç aşık olmadım olursam mutlu olur, mutlu ederim. Bende bu seksi kişilik varken dramatik mevzu çıkmaz.
Attığın fotoda en az 35 gösteriyorsun.27.55'im merdivenlik bir durum yok. Hiç aşık olmadım olursam mutlu olur, mutlu ederim. Bende bu seksi kişilik varken dramatik mevzu çıkmaz.
Bende kuzenimin lisesinde ilginç fanteziler var derdim.Lisede hoşlandığım kızın gelip kulağıma "ağzına mıçmıçlarım senin" diye fısıldayıp yüzüme agresif bir şekilde gülümsemişliği var. :T Yine de vazgeçmedim arkadaşlar.
Paçalarından drama krallığı akıyor, hayatta inanmam buna.27.55'im merdivenlik bir durum yok. Hiç aşık olmadım olursam mutlu olur, mutlu ederim. Bende bu seksi kişilik varken dramatik mevzu çıkmaz.