Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

En Büyük Aşkınız Nasıldı

Beni zerre tanımamışsın lan kaldı ki nasıl tanıyacaksın kıçı kırık forum ortamındayız.
Büyük konuşma :/
Tamam Ana
Attığın fotoda en az 35 gösteriyorsun.
Senin yaşındayken de 25 falan gösteriyordum. Hedefim 50 olunca standartı tutturmak.

Paçalarından drama krallığı akıyor, hayatta inanmam buna.
Ayrılmalarına ve barışmalarına vesile olduğum bir sürü insan vardır. Bazen zevkine kavga ettirir aralarını bozar sonra tekrar yaparım. Fesatlık yaşam tarzım, çok zevkli bir şey. Ama eve iş getirmem.

Hiç aşık olmadım. Lisede yakın arkadaşım olan kızın birinden hoşlanır gibi olmuştum. Lise sonda bu kız dahil yakın arkadaşlarımın çoğuyla ilişkimi kesince nefret etmeye başlamıştım.

Yapamadığım değil yapmadığım oluyor. Toksik ilişkilerin devam etmesinin gereği yok. Boş beleş muhabbetleri çekemem. Hafif bir hoşlantıyı aşk sanan insanların ilişkilerinden tiksinirim.
Haydaaaa. Bu senin karar verebileceğin bir şey mi ki? İlginçmiş. Sen yine de dikkat et kendine.

10 yorumdan. Yanıldıysam da kızma aaaaa
Yaoi muhabbeti yapıp Zoro övmedikçe kızmam. Hadi gene bazı günler Zoro muhabbeti yapabilirsin ama diğerine tahammülüm yok.

Haydaaaa. Bu senin karar verebileceğin bir şey mi ki? İlginçmiş. Sen yine de dikkat et kendine.
İki tarafı da çok yakından tanıdığım durumlarda mevzu göz var izan var oluyor dostum. Bazı şeyleri uzatmamak lazım, herkese zarar.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık