Duman altıyım şu an, yap.dört kelime ile duman altı yapayım mı?
Şişman ve görmezden gelinen (dramatik olmalı yoksa zayıflamanın çok bir esprisi kalmıyor) kızdan karizmatik fit kıza doğru uzanan maceranda kim bilir neler vardır neler dostum. Bekliyoruz.Daha ben anlatmadım. Gossip girl e taş çıkartır hikayelerim var, lütfen.
Seversin kavuşamazsın aşk olur.dört kelime ile duman altı yapayım mı?
İntikam soğuk yenen bir yemektir biliyorsunuz.Şişman ve görmezden gelinen (dramatik olmalı yoksa zayıflamanın çok bir esprisi kalmıyor) kızdan karizmatik fit kıza doğru uzanan maceranda kim bilir neler vardır neler dostum. Bekliyoruz.
Şişmanken kalbini kırıp fit olduğunda peşinden koşan kekoya köpek çektiğin hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum. Hadi Ezelİntikam soğuk yenen bir yemektir biliyorsunuz.
Hayatımda sadece 2 tane okudum ve ikisi de arkadaş tavsiyesi desem?Sev ama toksik olma
İyi o zaman rahatladımHayatımda sadece 2 tane okudum ve ikisi de arkadaş tavsiyesi desem?
30 yaşına merdiven dayamıssın yok mu şöyle güzel bi hikayen varsa yoksa milleti gazlıyorsun.Şişmanken kalbini kırıp fit olduğunda peşinden koşan kekoya köpek çektiğin hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum. Hadi Ezel