Saygı duyuyorum Linlin.*14 diye düzeltme yapalım ve evet değişmedim aynıyım
Hatta ebatlarım küçüldü bu sürede
Saygı duyuyorum Linlin.*14 diye düzeltme yapalım ve evet değişmedim aynıyım
Hatta ebatlarım küçüldü bu sürede
Evet... tek taraflıydı zaten biraz benim o dönemki psikolojimle alakalıSen 14’ken o 18 oluyor sanırım. Baya fark var.
Mutluluklar dilerim.
Teşekkür ederimNe mutlu sana.
Chris yaoi mi atıyor... gözümden düştü.Chris in attığı yaoilerle başlayan yüksek libidolu yüksek gerilimli covid günleri yerini eski aşkları hatırlayıp sızlanma aşamasına bırakmış. Daha çok delireceğiz forum ahalisi olarak. Dediydi dersiniz.
Dediydi.Chris in attığı yaoilerle başlayan yüksek libidolu yüksek gerilimli covid günleri yerini eski aşkları hatırlayıp sızlanma aşamasına bırakmış. Daha çok delireceğiz forum ahalisi olarak. Dediydi dersiniz.
Küçük kardeşim gibi gördüğüm bebeden tiksindim şu an. Kulağını çekmenin hatta çekip kopartmanın vakti gelmiş Chris'in demek.Chris in attığı yaoilerle başlayan yüksek libidolu yüksek gerilimli covid günleri yerini eski aşkları hatırlayıp sızlanma aşamasına bırakmış. Daha çok delireceğiz forum ahalisi olarak. Dediydi dersiniz.
Biz Chris'i böyle bilmezdik..Küçük kardeşim gibi gördüğüm bebeden tiksindim şu an. Kulağını çekmenin hatta çekip kopartmanın vakti gelmiş Chris'in demek.