Peki öyle olsun.Aşk vardır.Her şey se*s değil.
Peki öyle olsun.Aşk vardır.Her şey se*s değil.
Çok yanlış düşünüyorsun. (Bence)Aşk yoktur libido vardır dert etmeyin onsuz yapamam dediğiniz kişiyi bir bakmışsınız başkasına tercih etmişsiniz kişiler gidici siz kalıcısınız
Benim de en büyük sevgim platonikti en azından öyle sanıyordum baya yıl geçti üzerinden sonra karşıma bir sarışın çıktı karşıma unutuverdim o da libidodan kaynaklanıyormuş kim daha güzelse o kazanır beğenimi.En büyük aşkım platonikti malesef Platonikliginden %100 eminde degilim gerçi, acilamadımda bağzı sebeplerden ötürü. Benim hayatımı çok etkiledi. 1 sene falan konuştuk. 1 senede de anca unuttum. 2 yılım mundar oldu. Kendime de yakıştıramadığım birisiydi aslında ama gönül bu ota bokanın tam karşılığıydı.
Bu hayatta ne hakkında büyük konustuysam başıma geldi bu arada. Buda böyle bir dramdır.
Fikir farklılığı olabilir elbet.Çok yanlış düşünüyorsun. (Bence)
Katılıyorum. Libido sadece hızlandırır duyguları.Fikir farklılığı olabilir elbet.
Ya ne alakası var. Sen aşık olmamışsın olsaydın anlardın.Benim de en büyük sevgim platonikti en azından öyle sanıyordum baya yık geçti üzerinden sonra karşıma bir sarışın çıktı karşıma unutuverdim o da libidodan kaynaklanıyormuş kim daha güzelse o kazanır beğenimi.
Her şey cinsellikten mi ibaret yaniAşk yoktur libido vardır dert etmeyin onsuz yapamam dediğiniz kişiyi bir bakmışsınız başkasına tercih etmişsiniz kişiler gidici siz kalıcısınız
Hayır yahu hazlar da buna dahil daha güzel kokana daha güzele sarılmak ister insan çirkin olana değil acı ama gerçekler bunlar.Her şey cinsellikten mi ibaret yani
Sarılmak gibi güzel bir şey varken iş sadece s4ks mi ?