Olur belki bir gün kim bilirYok ya benim kızlar ile kankalık dışında en fazla aynı ortamda olduğumuz için geriye kalanların zorlaması ile birkaç ay sevgili olmuşluğum var.
Olur belki bir gün kim bilirYok ya benim kızlar ile kankalık dışında en fazla aynı ortamda olduğumuz için geriye kalanların zorlaması ile birkaç ay sevgili olmuşluğum var.
Zorlama ile sevgili nasıl oluyor lan çok uzağım bu mevzulara.Gerçi gencim ama gençlik yaşamıyoruz ki anasını satayım.Yok ya benim kızlar ile kankalık dışında en fazla aynı ortamda olduğumuz için geriye kalanların zorlaması ile birkaç ay sevgili olmuşluğum var.
Kızlı erkekli ortamlarda bir şans ver ya şu kız sana ilgi duyuyor falan denir o şekilde olur.Zorlama ile sevgili nasıl oluyor lan çok uzağım bu mevzulara.Gerçi gencim ama gençlik yaşamıyoruz ki anasını satayım.
İstiyorsan eğer ne olduğunu bil istersen;Şuana kadar büyük bir aşkım hiç olmadı.
Ya zorlama derken kastettiğim kızlı erkekli ortamda erkek tarafın erkeği kız tarafında kızı gaza getirdiği durumlardan bahsediyorum.Zorlama ile sevgili nasıl oluyor lan çok uzağım bu mevzulara.Gerçi gencim ama gençlik yaşamıyoruz ki anasını satayım.
Arkadaşlar bir keresinde gel semaver yakalım sahilde diye tutturmuşlardı, istemeye istemeye beni de kabul ettirmişlerdi. Semaveri hazırlayan arkadaş da gelirken ketçaplı ruffles al diye zorlamıştı beni telefonda, neyse aldım. Geldim, bir baktım, semaverin yanında benim arkadaş bozuntusu, onun da yanında iki tane tanımadığım kız var. Aldığım cips de o ikisinden bana zorla yapmaya çalıştıkları kızın favorisiymiş sdfklfZorlama ile sevgili nasıl oluyor lan çok uzağım bu mevzulara.Gerçi gencim ama gençlik yaşamıyoruz ki anasını satayım.
Şimdiden bol şans.Sanırım yakında yeni bir hikaye başlayacak benim için.
O nasıl olacakSanırım yakında yeni bir hikaye başlayacak benim için.