Gai'nin babası.Dai kim ola ki?
Gai'nin babası.Dai kim ola ki?
Olsundu.Ankette yok oğlum o. Delilik böyle bir şey sanırım.
O ne kral adamdı be. Gai reyiz babadan reyiz zaten. Naruto'nun kral adamları.Gai'nin babası.
Kendi çocuğu yerine elalemin çocuklarına bakan adam mı?Wb, liste ile 1 v all atar.
Yanlış bilgilerle insanların aklını zehirleme kahrolası zenci.Olsundu.
Adama sen sharinganlisin, sen böyle kralsin, sen yaparsin, aslansin, kaplansin deyip Ashura lider olsa ben o Hagoromo'ya neler ederdim.
Kesinlikle.Wb, liste ile 1 v all atar.
Kyros'u düşünememiştir onlar. Listeye en baştan eklenseydi görürdün o zaman sen.Diğere oy atmayanlar öyle demiyor ama.
Ben konuyu okumadım açıkcası. Listedeki karakterlere baktım hepsinin tek bir ortak noktası vardı o da piç olmaları. Bu kategoriye Gon'da uyduğundan Gin'i yazma gereği duydum.Reyiz babadan da baba diye düşündüm de.
Diğer Gin'den iyidir en azından.
Isshin ve Hagoromo diğerlerinden net olarak farklı. Adamlar varını yoğunu çocuklarına vermiş, hepsi öyle değil listedekilerin.Ben konuyu okumadım açıkcası. Listedeki karakterlere baktım hepsinin tek bir ortak noktası vardı o da piç olmaları. Bu kategoriye Gon'da uyduğundan Gin'i yazma gereği duydum.
Naruto'nun nesi piç ya? Çocuğun anası babası konoha belediyesi tarafından evlendirilmiş insanlar. Ayıp ediyorsun ama.Ben konuyu okumadım açıkcası. Listedeki karakterlere baktım hepsinin tek bir ortak noktası vardı o da piç olmaları. Bu kategoriye Gon'da uyduğundan Gin'i yazma gereği duydum.