Bunun baba olmasıyla ne ilgisi var?
Rakipleri derken listedeki rakiplerini kast ediyorum. Babalık konusundaki rakiplerini.
Bunun baba olmasıyla ne ilgisi var?
Olm orada Isshin reyiz var la. Kendisi babadan da babadır.
Rakipleri derken listedeki rakiplerini kast ediyorum. Babalık konusundaki rakiplerini.
Isshin tek düzgün rakibiydi işte ama adamın davranışları iticiydi. Minato'nun karizmasına yenildi. "Minato yaşasaydı" diye düşündü herkes herhalde.Olm orada Isshin reyiz var la. Kendisi babadan da babadır.
Şimdi aklıma geldi de Dr. Hiluluk olur mu acaba bu listeye. Kendisi de Chopper'a bir nevi babalık yaptı sonuçta.
Isshin'i gördükten sonra Kyros da çok seçilmezdi emin ol.Isshin tek düzgün rakibiydi işte ama adamın davranışları iticiydi. Minato'nun karizmasına yenildi. "Minato yaşasaydı" diye düşündü herkes herhalde.
Ayrıca listedeki babaların hepsi biyolojik babalar, Dr Hiluluk'u falan katmak olmaz yani. Yoksa Zeff var, Whitebeard var, falan...
Ama benim asıl takıldığım Kyros niye bu listede yok. Diğer seçeneklere şans kalmayacağı için mi acaba?
Valla ben Isshin'i gördüm de Diğer'e oy bastım. Kyros dururken I-ııhhh. Buradakilerin hiçbirinin şansı yok.Isshin'i gördükten sonra Kyros da çok seçilmezdi emin ol.
Hareketleri bana itici gelmiyor aksine çocuklarıyla arkadaş ilişkisi kurması çok güzel bence.
Diğere oy atmayanlar öyle demiyor ama.Valla ben Isshin'i gördüm de Diğer'e oy bastım. Kyros dururken I-ııhhh. Buradakilerin hiçbirinin şansı yok.
OhooHagoromo fena bir baba sayılmaz bu arada, oğullarının ikisini de doğru yola sokmaya çalışmış, tekini sokabilmiş. Öteki adam olamamış.
Bir İsshin değil tabii ki.
Dai kim ola ki?Ohoo
Indra dururken yapma gözünü seveyim.
Sen guclusun, sen kralsin diye adami gazla, sonra başkası başa gecsin. Ben de yediremezdim.
En iyi baba Dai'dir. Kakashi onaylı
Ankette yok oğlum o. Delilik böyle bir şey sanırım.Ohoo
Indra dururken yapma gözünü seveyim.
Sen guclusun, sen kralsin diye adami gazla, sonra başkası başa gecsin. Ben de yediremezdim.
En iyi baba Dai'dir. Kakashi onaylı