Ulan kantan iyiydi ajahzhhszhzhgzKantan fake spo. Adamın adı Kanjuro gene xd
Ulan kantan iyiydi ajahzhhszhzhgzKantan fake spo. Adamın adı Kanjuro gene xd
Ne alakası var! Zaten Kanjuro intikamını alabilmek için ölümü kabullenmiş ve istemiş. Oden, Kanjuro'nun hayatını kurtarmıyor. Zaten Kanjuro, Oden ölsün diye yaşıyor.O kazanda taşındıktan sonra bu yapılmazdı.
Adam 9 Kın'la beraber ölmeye de okeydi. Ben daha önce böyle hain görmedim.Yalnız kanjuro kimseye ihanet etmiş biri değil ki? Türkiye Fransa'ya ajan yollasa, herif orada 10 sene yaşadıktan sonra Türkiye adına ajanlık yapmaya devam etse hain mi olacak? Ne alaka yani
Adam daha bebeyken öksüz kalsın Wano'nun yavşakları yüzünden, sonra mıy mıy. Luffy bu adaya 40 sene önce gelse Zoro ile ve bu gavatların davranışlarını görse ne yapardı sanıyorsunuz? O şitmotsuki diye yanıp bittiğiniz tiplerin sülalesinin ağzına ağzına vururdu.Adam 9 Kın'la beraber ölmeye de okeydi. Ben daha önce böyle hain görmedim.
Orochi'yle Kanjuro'nun yaşadığı katliama tanık olsalar Wano diye bir yer kalmazdı. Bizimkiler eğlence olsun diye yıkarlardı. Millet işlerine gelmeyince hain oluyor. Wano ve Oden'in ailesinden daha hain kimse yok.Adam daha bebeyken öksüz kalsın Wano'nun yavşakları yüzünden, sonra mıy mıy. Luffy bu adaya 40 sene önce gelse Zoro ile ve bu gavatların davranışlarını görse ne yapardı sanıyorsunuz? O şitmotsuki diye yanıp bittiğiniz tiplerin sülalesinin ağzına ağzına vururdu.
Hiç.Yalnız kanjuro kimseye ihanet etmiş biri değil ki? Türkiye Fransa'ya ajan yollasa, herif orada 10 sene yaşadıktan sonra Türkiye adına ajanlık yapmaya devam etse hain mi olacak? Ne alaka yani