Monkey D. Luffy 21 Tem 2020 #451 siriusm46 dedi ki: Kimmiş o Luffy san merak ettim Genişletmek için tıkla ... Adında R harfi var. Acaba kim? Şimdi sevdiği karakterin isminde r olanlar linç edecek beni. ?
siriusm46 dedi ki: Kimmiş o Luffy san merak ettim Genişletmek için tıkla ... Adında R harfi var. Acaba kim? Şimdi sevdiği karakterin isminde r olanlar linç edecek beni. ?
kuroashi.no.sanji1993 21 Tem 2020 #452 Monkey D. Luffy dedi ki: Adında R harfi var. Acaba kim? Şimdi sevdiği karakterin isminde r olanlar linç edecek beni. ? Genişletmek için tıkla ... Rosinante mi? Kim bu karakter?
Monkey D. Luffy dedi ki: Adında R harfi var. Acaba kim? Şimdi sevdiği karakterin isminde r olanlar linç edecek beni. ? Genişletmek için tıkla ... Rosinante mi? Kim bu karakter?
Dracule 21 Tem 2020 #453 kuroashi.no.sanji1993 dedi ki: Rosinante mi? Kim bu karakter? Genişletmek için tıkla ... Zoro? Rosinante ? Robin ? Garp?Marco? Edward? Trao? Roger? Rayleigh? Saul? Franky? Franky'nin diyişiyle. Ruffy? Sanırım bütün karakterlerde R var.
kuroashi.no.sanji1993 dedi ki: Rosinante mi? Kim bu karakter? Genişletmek için tıkla ... Zoro? Rosinante ? Robin ? Garp?Marco? Edward? Trao? Roger? Rayleigh? Saul? Franky? Franky'nin diyişiyle. Ruffy? Sanırım bütün karakterlerde R var.