Dev değil ki. Ne zaman dev olduğu ortaya çıktı?bigmom'ın dev olduğu ortaya çıktığından itibaren elbaf arc bosu olacağı barizdi.
Şu anda hakikaten saçmaladın bak. Serinin zirvesindeki isimler Busoshoku, Kenbonshoku ve Haoshoku Haki'yi zirve şeklinde kullanabilenler değil mi? Katakuri zaten gözlemde zirve isimlerden biri bunun yanında meyve uyanışı yapmış, silahlanma ve kral Haki'yi de zirve biçimde kullanması halinde nasıl en güçlülerden biri olmuyor?Katayı da ekle. Zoro seri sonunda bile yenemiyor. Kataya ileri seviye kral haki verirsende serinin en güçlüsü gibi bir şey oluyor
Underrated karakteri One Piece için açabilirim.@Mewtwo bunun birde underrated olanını rica ediyorum mihawk da olsun ankette .
En sevdiğim denizcidir. Çok yerde övdüm, hayret nasıl görmedin?Fujitora'yı övdüğünü görmedim.
Sebep soruyorum ama cevap vermiş olmuyosun ki bu mesajinlaDaha ne yapsınlar? Yamato'dan soğuduk sayelerinde.
Bu argümana karşı argüman getiremem sanırım...Itachi_27 tek başına Itachi'den de Yamato'dan da soğumak için yeterli sebep.
Luffy,Sanji,Katakuri kadar övmüyorsun belli ki. Amiral olduğu için de Fujitora’yı övdüğünü düşünmedim. Amiralleri sevmediğini biliyoruz.En sevdiğim denizcidir. Çok yerde övdüm, hayret nasıl görmedin?
İleri seviye hakileri kullananlar eşit güçte mi kullanıyor? Shanksın ileri seviye gözlemiyle kaidonun bir mi? Katanın potansiyeli belli ne zorosu ya neyi tartışıyoruz?Şu anda hakikaten saçmaladın bak. Serinin zirvesindeki isimler Busoshoku, Kenbonshoku ve Haoshoku Haki'yi zirve şeklinde kullanabilenler değil mi? Katakuri zaten gözlemde zirve isimlerden biri bunun yanında meyve uyanışı yapmış, silahlanma ve kral Haki'yi de zirve biçimde kullanması halinde nasıl en güçlülerden biri olmuyor?
Zoro, bilinçsiz bir biçimde kullandı adamı serinin zirvesi ilan ettiniz hepiniz, konu Katakuri'ye gelince mi mantıksız oluyor? Yani sırf laf atmak için saçmalamaya gerek yoktur.
Bende sana zaten bu yetenekleri kullanabilenler zirve olduğunu söyledim. Elbette Haki'si daha güçlü olan Roger, Shanks, WB, Garp, Luffy gibi adamlar daha güçlü bir seviye kullanıyorlar. Yamato da zirve şekilde kullanıyor ama göğü yaracak kadar güçlü bir Haki'si yoktur. Demeye çalıştığım da zaten Haki'sinin onlar kadar güçlü olacağı değildi. Bu Haki türlerini ileri seviye kullanabilmesinden bahsediyorum. Zaten gözlem ve kral Haki'yi en üst seviyede kullanabilmesi dahilinde amiral seviyeye ulaşır. Herifin öyle zayıf bir Haki'si de yoktur. 13 saat boyunca full Haki basarak dövüşüyor.İleri seviye hakileri kullananlar eşit güçte mi kullanıyor? Shanksın ileri seviye gözlemiyle kaidonun bir mi? Katanın potansiyeli belli ne zorosu ya neyi tartışıyoruz?
Serinin zirvesi ilan edene söyle ben etmedim.