Goroseilere ne diyorsun? Ben seri sonunda oluşacak hükümet vs all da goroseilerin, zoro kid law gibi karakterle çarpışacağını düşündüğümden goroseileri yonkou civarında bekliyordum. Nikadan ötürü wano sonrasını okumadım. O yüzden sizle dc de konuştuğumuzda anlattığınız kadarını biliyorum ama nikadan hepsinin kaçması benim goroseileri yonkou civarında karakterler olduğunu düşünmemi patlatıyor. Diğer türlü de bu kadar güçlü çıkmazlarsa eşleşmelerin pek anlamı kalmıyor. Fuji mesela son dövüşte tayfadan yana olur. Amirallerin sayısı yetmiyor ve zoronun mihawkı yendikten sonra bir amiralle dövüşeceğini de düşünmüyorum zaten ona uygun amiral de yok. Sabo akainu dövüşünü çok istemesem de kesin gibi düşünüyorum. Dragon vs kalıyor daha. Nitelikli eleman sayısında goroseiler güçlü olmazsa korsanlar çok baskın kalıyor.
Goroseiler'in yine de kral hakileri falan var. Ama Egghead'de oldukça kötü performans gösterdiler. Random Devler, Franky, Sanji, Bonney, Atlas (Vegapunk'ın Uydusu), Tayfanın Güçsüz üyeleri gibi karakterler Goroseiler'i gayet kötü duruma soktu. Aynı arc içinde Kizaru'yu mesela tek Luffy bu duruma sokabildi o da Nika'dan ötürü.
Yani Goroseilerin ölümsüzlük gibi bozuk bir olayı var. Bunları çıkartırsan Amirallerin gerisinde kalır. Zaten ölümsüzlükten dolayı Nika bile bir şey yapamadı. Ölümsüzlük olayına çare bulamadıkları sürece Goroseiler Yonkoları da yener yani.
Goroseiler seride o kadar güçlü olmayan ama olağünüstü bir hax'a sahip karakterler gibi görünüyorlar. Perona gibi bir karakter Thriller Bark'ta tüm tayfayı etkisiz hale getirebilmişti. Ama Usopp'a karşı güçleri işe yaramadığından Usopp'a yenilmişti. Gorosei Perona'nın çok daha üst versiyonu gibiler.
Bak mesela Kizaru'nun Luffy'nin tekmesine verdiği tepki ile Nusjuro'nun Sanji'nin tekmesine verdiği tepkiyi karşılaştıralım.
Yani Amiraller Gorosei'den daha iyi durumdalar. Sadece Ölümsüzlükleri ile geçebiliyorlar yani.
Bir de Gorosei'nin diğer karakterlere karşı kötü duruma düştüğü paneller de var.
Sadece üç tane attım ama bu duruma düştüklerinin sayısı çok daha fazla.
Sabo sanki Kutsal Şövalyeler ile dövüşecek gibi duruyor. Devrimcilerin hedefi onlar. Zaten Akainu serinin Ana Villainlerinden biri ve Akainu Luffy'e travma yaşatan tek kişi. Sabo'nun savaşması yakışmaz. He Akainu Nika'ya karşı ne yapabilir bilmiyorum belki çok ayrı bir kozu olacaktır.