Üye silindi 5207 26 Kas 2024 #252 Kenshiro dedi ki: Makima demiş miydim? Demediysem şimdi diyorum. Genişletmek için tıkla ... Bi de şunun simpi oluyolar
Kenshiro dedi ki: Makima demiş miydim? Demediysem şimdi diyorum. Genişletmek için tıkla ... Bi de şunun simpi oluyolar
Kenshiro 26 Kas 2024 #253 İnari dedi ki: Bi de şunun simpi oluyolar Genişletmek için tıkla ... Ne yazık ki @Arthur Morgan bu hastalığın mustaribi...
İnari dedi ki: Bi de şunun simpi oluyolar Genişletmek için tıkla ... Ne yazık ki @Arthur Morgan bu hastalığın mustaribi...
Zogolo 27 Kas 2024 #254 kaos dedi ki: siz yazana kadar farkında değildim bu durumun ama varlığından haberdar olduğum bir ankette 0 oy alan bir karakter olamaz, izin vermem buna. 1 bölüm bile dragon ball okumuşluğum yok ama attım oyumu goku'ya. Genişletmek için tıkla ... Bordo-mavi tarafınızı gösterdiniz yine. Kaos
kaos dedi ki: siz yazana kadar farkında değildim bu durumun ama varlığından haberdar olduğum bir ankette 0 oy alan bir karakter olamaz, izin vermem buna. 1 bölüm bile dragon ball okumuşluğum yok ama attım oyumu goku'ya. Genişletmek için tıkla ... Bordo-mavi tarafınızı gösterdiniz yine. Kaos