Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] EMS Madara vs. EMS Itachi

Madara vs İtachi kim alır?

• Madara

Kullanılan: 123 79.9%
  • İtachi

Kullanılan: 31 20.1%

• Kullanılan toplam oy
    154
Narutodan tek istediğim babasının jutsularını da öğrenmesiydi ama yok ya hiç denemedi ya da o yetenekleri kavrayacak kapasitesi yoktu
Bİr diğer seçenek de ihtiyacı olmaması. Babasından hiraishin öğrense olurdu ben de isterdim ama günün sonunda zaten yeterince hızlı, zaten binlerce klon ile kendisini gizleyebiliyor yani gerek yok. Mühür teknikleri öğrenebilirdi belki ama bunu da öğrenip öğrenmediğini göremedik. Bir de öyle aşırı bir güç unsuru oldu ki pek çok işin "zanaat" boyutuna gerek kalmadı.

Dünya çapında bir bakayım dedim de millet gerçekten 8 kapı Gai'nin Hashirama'yı yeneceğini düşünüyor
Yıllarca killvermovies, comicvine,fanverse (eski adıyla narutoforums), vsbattlewikia forumları gibi forumlarda argüman çarpıştırmış biri olarak söyleyeyim. Dünya çapı, sanıldığından daha çapsız :D :D

Bİr diğer seçenek de ihtiyacı olmaması. Babasından hiraishin öğrense olurdu ben de isterdim ama günün sonunda zaten yeterince hızlı, zaten binlerce klon ile kendisini gizleyebiliyor yani gerek yok. Mühür teknikleri öğrenebilirdi belki ama bunu da öğrenip öğrenmediğini göremedik. Bir de öyle aşırı bir güç unsuru oldu ki pek çok işin "zanaat" boyutuna gerek kalmadı.

Yıllarca killvermovies, comicvine,fanverse (eski adıyla narutoforums), vsbattlewikia forumları gibi forumlarda argüman çarpıştırmış biri olarak söyleyeyim. Dünya çapı, sanıldığından daha çapsız :D :D
Naruto hiraishin öğrense çok ayarsız olurdu ya. Dokunduğuna kurama chakrası bırakıyor. Sonra da o şahsı istediği gibi ışınlayabilir. Savaşta minato'yla yumruk tokuşturup yaptılar bunu. Öğrense naruto tek başına yapardı. Ondan sonra da tutamazsın karakteri. Kendi gücünü geçtim, canı istediğinde 5 ülkeyi summonlayabilir.

Bi de klon stratejisiyle ayarsız olur. 10 klon yolla. Bi tanesi rakibe dokunsun yeter. Ondan sonra bijuudamalı klonları rakibe ışınla sürekli.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 4, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık