Ben bunu 20'ye kadar yükselir diye düşünüyorum normal insan gelişimi gibi.
Yani çocukken çakran fazla değil 20'li yaşlarda zirve sonra 40'la beraber düşüyor.
Kakashi hokage olduktan sonra chakrası baya artıyor. Novel'daydı sanırım.
Madara ve hashirama'da da gelişme görebilirsin. Savaş bitmeden 1 gün önce bile madara'da MS var. Yetişkinler orda. Yani perfect susannoo veya devasa mokuton golem falan yok.
Sannin'ler de baya yüksek chakralılar. Jiraiya'nın part 1 jutsuları bile çok devasa. Gençliklerinin öyle olmaması lazım.
Ben yaş yerine antrenman diye tahmin ediyorum. Kakashi ve itachi 5-6 yaşlarında gennin oldu'lar. O yaşlardan beklenmeyecek jutsular kullanıyordular.
Şu mesajda komple Edo sonrası Madara’dan bahsetmişsin. Attığın sayfalarda Madara’nın Rinneganı var agam sen ne yaşıyorsun ya. Neyse ben pes ettim, sen kendin çal kendin oyna.
Aga troll müsün, alzheimer'lık mı var ne yaşıyorsun gözünü seveyim?
Daha son mesajında kendin "hashirama fiziksel statları kastetmiştir" yazmadın mı? Adam kılıç sallıyor, jutsu ememiyorken saldırı tanklıyor işte. Kendin ems fiziksel statları> edo statları diyorsan bu mesaj ne şimdi?
Bi de zaten benim kendim alıntılayıp açıkladığım mesajın aynısını alıntılamışsın. Sen niye başka bişey bulmuş gibi tekrar onu gösteriyorsun ki?