Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] ELDEN RING (2022)

Oyuna başlarken hangi sınıfı seçeceksiniz?

• Kullanılan toplam oy
    87
Deney gibi kullanabilir bunu. Bunun sayesinde 3 yıl sonra sağlam kombatlı bi fromsoft oyunu oynayacaksak laf etmek istemiyorum. Ama cidden mod gibi duruyor. Pc'de vergil gibi oynayanlar var zaten.
Her firmanın oyunlarını sonsuza kadar sömürmesini istemiyorum umarım tek seferlik bir şeydir. Bu oyun çok iyi olsa bile yeni bir marka çıkarmak yerine Elden Ring'le uğraşmış oldukları için zamanları boşa gidiyormuş gibi geliyor. Keşke From Software de Larian gibi hiçbir firmaya bağlı olmadan hareket edebilse.

Her firmanın oyunlarını sonsuza kadar sömürmesini istemiyorum umarım tek seferlik bir şeydir. Bu oyun çok iyi olsa bile yeni bir marka çıkarmak yerine Elden Ring'le uğraşmış oldukları için zamanları boşa gidiyormuş gibi geliyor. Keşke From Software de Larian gibi hiçbir firmaya bağlı olmadan hareket edebilse.
Eğer sonraki büyük oyunlarında kombatı tutturamazsalar toplamda bu adamlardan 10 yıl falan iyi kombat bekleyeceğiz demektir. Sağlam oyun yapmak çok sürüyor. Bunun yerine 1-2 yıl beklemeyi tercih ederim.
Araya böyle basit bişey sokup kombat denemesi yapmaları sonraki oyunları için iyi olabilir.

Tabi eğer bu oyunda da boss'un gözünde böyle görüneceksek ana avrat söverim artık:

Son düzenleme:
Eğer sonraki büyük oyunlarında kombatı tutturamazsalar toplamda bu adamlardan 10 yıl falan iyi kombat bekleyeceğiz demektir. Sağlam oyun yapmak çok sürüyor. Bunun yerine 1-2 yıl beklemeyi tercih ederim.
Araya böyle basit bişey sokup kombat denemesi yapmaları sonraki oyunları için iyi olabilir.

Tabi eğer bu oyunda da boss'un gözünde böyle görüneceksek ana avrat söverim artık:

Sekiro ve Bloodborne karşımı kombat denemek istiyordu sanırım Miyazaki... Bu arada deneme yapmasında sıkıntı yok. Sadece ne kadar paralel evren olursa olsun, Elden Ring dünyasında Ds'den karakterler olmayı versin. Bunu gayet Elden Ring modu olarak da çıkartabilirlerdi ücretsiz olarak.

Battle Royale mi? :(

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık