Üye silindi 5207
Tam da oyunu bitirmişken kutlu haber geldi
Emin çıtak var youtube da çok iyi bir rehberi var.İlk başlangıçta onun rehberiyle ilerle oyun oturmaya başlayınca karakterin artık çok yatmadan ilerleyince rehberden bağımsız kendin keşferek ilerlerlersin takıldığın bosslarda rehbere tekrar göz atarsın.Emin çıtak elden ring tam çözüm yaz çıkar.Tam çözümde oyun başlangıcında neler yapabileceğini,nasıl daha kolay bir başlangıç yapacağını anlattığı için sıkılmadan ilerliyorsun.Oyunun mantığını ve karakterin kullanımını öğrenince rehbere ihtiyacın kalmayacaktır kendin keşfederek ilerlersin.Oyunu aldık ama daha oynamadık bile vakit yok
Hangi karakterle oynanır, kim nedir ne yapar nereye gidilir hiçbir şey bilmiyorum. Rehberi filan var mı yav?
İlk olarak çok çeşitli güç sınıfı var. İnanç (faith), zeka (inteligence), arcane ve güçlendirici eşyalarla dört ana seçenek sunuyor. Sana önerim bir yoldan ilerlemendir. Zaten statlarda hard cap'e geçtiğinde (str/sex/int gibi statlar) belli bir seviye sonrası daha az getirisi olmaya başlıyor. Bu yüzden odakladığın statlarda 40-45 arası getirdiğinde bırakabilirsin. İkinci önemli bulduğun stata odaklanabilirsin.Oyunu aldık ama daha oynamadık bile vakit yok
Hangi karakterle oynanır, kim nedir ne yapar nereye gidilir hiçbir şey bilmiyorum. Rehberi filan var mı yav?
aşağıda rehber ve harita linki var.Oyunu aldık ama daha oynamadık bile vakit yok
Official rehberi var. Pdf'i yok internette ama Youtube'da bookflipleri falan var oradan bakabilirsin.Oyunu aldık ama daha oynamadık bile vakit yok