Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] ELDEN RING (2022)

Oyuna başlarken hangi sınıfı seçeceksiniz?

• Kullanılan toplam oy
    87
Oyunu aldık ama daha oynamadık bile vakit yok :(
Hangi karakterle oynanır, kim nedir ne yapar nereye gidilir hiçbir şey bilmiyorum. Rehberi filan var mı yav?

Hangi karakterle oynanır, kim nedir ne yapar nereye gidilir hiçbir şey bilmiyorum. Rehberi filan var mı yav?
Emin çıtak var youtube da çok iyi bir rehberi var.İlk başlangıçta onun rehberiyle ilerle oyun oturmaya başlayınca karakterin artık çok yatmadan ilerleyince rehberden bağımsız kendin keşferek ilerlerlersin takıldığın bosslarda rehbere tekrar göz atarsın.Emin çıtak elden ring tam çözüm yaz çıkar.Tam çözümde oyun başlangıcında neler yapabileceğini,nasıl daha kolay bir başlangıç yapacağını anlattığı için sıkılmadan ilerliyorsun.Oyunun mantığını ve karakterin kullanımını öğrenince rehbere ihtiyacın kalmayacaktır kendin keşfederek ilerlersin.

İlk olarak çok çeşitli güç sınıfı var. İnanç (faith), zeka (inteligence), arcane ve güçlendirici eşyalarla dört ana seçenek sunuyor. Sana önerim bir yoldan ilerlemendir. Zaten statlarda hard cap'e geçtiğinde (str/sex/int gibi statlar) belli bir seviye sonrası daha az getirisi olmaya başlıyor. Bu yüzden odakladığın statlarda 40-45 arası getirdiğinde bırakabilirsin. İkinci önemli bulduğun stata odaklanabilirsin.

Çok seçenek var, kafam karışır diyorsan; oyunda İnanç ve Zeka statlarını senden ısrarla kullanmanı istiyor oyun. İyi itemler bunlardan çıkıyor. Haa baktın ilerlemen seni tatmin etmedi. Zaten Rennala karakterini yendiğinde bir larval tear karşılığında statlarını istediğin gibi değiştirebiliyorsun. Larval tear Rhadan boss'undan sonra bolca bulabiliyorsun. Ondan önce yaklaşık dört tane bulabiliyorsun. En azından Rhadan boss'una kadar idareli kullan. Ayrıca oyunun bir gizemini çözmek için inanç kullanmanı isteyecek. Belki başka yerlerde de ister ama zaten bu gizemi çözebildiğinde Rennala ve Rhadan boss'unu geçmişsin demektir. En azından Rennala'yı geçmişsindir. Ha bu gizem önemli mi ? pek de önemli değil. Ancak tatmin edicidir. Önerim kendim keşfetmendir. Ama illaki tam çözüm istiyorsan; Emin Çıtak tam çözüm izleyebilirsin.

Ben şu an saf STR/Dex gidiyorum. Devasa kılıcım ve devasa kılıçlarda çok etkili olan Ash of War ile rakiplerime vurdum mu selasını okuyorlar. Şöyle bir çar.

Son düzenleme:
aşağıda rehber ve harita linki var.

Beklediğim gibi Miquella ilgili olacak. Balangıçta onun bedeninin olduğu yerde, Mohg'un mekanını gösteriyorlar. Dreamworld'e gireceğiz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık