Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] ELDEN RING (2022)

Oyuna başlarken hangi sınıfı seçeceksiniz?

• Kullanılan toplam oy
    87
109 saat sonunda tüm başarımları topladım. İnanılmaz yordu ama bir o kadarda eğlendim. Rykard reis sağ olsun bize emanet ettiği kılıç ile bütün bossları zorlanmadan yendim. :a:

Sekiroda sakın pasif oynama tamamen saldırmaya odaklan. Her bloktan sonra atak yap, üzerine koş. El alışkanlığın oturduktan sonra boss sen oluyorsun. İlk runda 35 saat mi ne sürmüştü, sonra 15-10-8-7 diye gitti. En son 5.30 saatte geçmeye başladım. Sekiro ilk runda aşırı zor olsa da her runda zorluğu çok fazla azalıyor. Tamamen rakibin hareketlerini ezberlemeye pratik yapmaya dayalı. Reflekslerin de iyiyse hızlı kavrıyorsun. Ölmeden bitiriyordum artık
hocam bu dediğin olayı dark souls 3 te yaşamıştım. ilk run 40 saat , 30 kez oyunu sil geri yükle . Ama ikinci run 10 saatten azdı ve easy takılıyordum.
@Joey Wheeler
Şimdi oyunla biraz arama mesafe koydum yarın tekrar deniyeceğim hocam sağolasın :D

Arkadaslar... kusura bakmayin ama sekiro ya .d seve seve parry kullandirtan bu guzel oyunun hastasiyiz. Maymun su aralar zorluyor ama .. yapicaz, bakicaz bi çaresine

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık