Kara bıçaklar gibi Elden Ring yazılarının devamı gelecek mi ?Çoğu oyunu oynarken kendi deneyimlerimden kaynaklı. Kesilen içerik, data miner gibi bilgileri ise zullie the witch'ten bakıyorum arada.
Kara bıçaklar gibi Elden Ring yazılarının devamı gelecek mi ?Çoğu oyunu oynarken kendi deneyimlerimden kaynaklı. Kesilen içerik, data miner gibi bilgileri ise zullie the witch'ten bakıyorum arada.
Atabilirim, var kafamda bir şeyler.Kara bıçaklar gibi Elden Ring yazılarının devamı gelecek mi ?
Benim için Rol Play yapma imkanını sunduğu için tekrar tekrar açar oynarım. Ancak haklısın, İtem işi gerçekten meşakatlı bir şey...Oyunun benim için en önemli eksisi diğer souls oyunlarındaki gibi canım sıkıldıkça bitirebileceğim şekilde olmaması :/ ilk runda aşırı güzel ama tekrar tekrar bitirmeye hiç elverişli değil. Bir ara sekiroyu 5-6 saatte bitiriyordum. Yine ds3-bb 10 saatte falan bitiyor. Arada canım sıkılınca bu oyunlara 1-2 gün kendimi kaptırmak çok güzel geliyordu. İkinci runu atayım dedim yeni bir builde geçtim. Blasphemus mı neydi kılıcın adı. Rykard bossundan düşüyor. Faith ağırlıklı bir kılıç. Ashes of war u direkt 3k koyuyor menzili çok fazla üstüne can çalması var. Oyun ikinci runda o kadar basitleşti ki baydı beni. Bu tabi aşırı güçlü bir silah ama oyun bu kadar uzun olmasa güç fantazisi yapmak istiyordum. Buildi değişsem bile 30 saat falan gömemem muhtemelen. Açık dünyası ne kadar iyi olsa da tekrar oynanabilirliği yok etmiş doğal olarak :/
Tamamen baştan başlar ve başlangıç bölgesini atlatırsan emin ol tekrar kendini kaptırıp ilk run da yaşadığın hissi tekrar yaşarsın, ben ilk sefer aldığım keyiften daha fazlasını 2.sefer oynadığımda aldım tam hayalimdeki karakteri yaratmayı başardım. Görmediğim yeni yerler gördüm.Faith-Dex ağırlıklı bir build yapmıştım birde başlangıç bölgesinde ruh olarak büyük bir kuş var 4 teleport kulesinin olduğu yerden gidiyorduk,onu aldım hasarı yok ama güzel bazen görüntü için kullandım mimicle falan uğraşmadim boş iş. Dlc çıkmasına yakın 3.kez tekrar başlamayı düşünüyorum Hala tüm başarımları toplayamadım kısaca yeni karakter açmak en güzeli mapın açik olarak gelmesi ve gittiğim yerlerin simgelerinin duruyor olmasi beni açmadı ve keşif hissini çok azalttı tüm ekipmanlara sahip olma kısmına girmiyorum bile kısaca bu oyunda tek karakter ile oynamak diğer oyunlar kadar zevkli değil yeniden başka karakter oluşturup başlamayı dene.Oyunun benim için en önemli eksisi diğer souls oyunlarındaki gibi canım sıkıldıkça bitirebileceğim şekilde olmaması :/ ilk runda aşırı güzel ama tekrar tekrar bitirmeye hiç elverişli değil. Bir ara sekiroyu 5-6 saatte bitiriyordum. Yine ds3-bb 10 saatte falan bitiyor. Arada canım sıkılınca bu oyunlara 1-2 gün kendimi kaptırmak çok güzel geliyordu. İkinci runu atayım dedim yeni bir builde geçtim. Blasphemus mı neydi kılıcın adı. Rykard bossundan düşüyor. Faith ağırlıklı bir kılıç. Ashes of war u direkt 3k koyuyor menzili çok fazla üstüne can çalması var. Oyun ikinci runda o kadar basitleşti ki baydı beni. Bu tabi aşırı güçlü bir silah ama oyun bu kadar uzun olmasa güç fantazisi yapmak istiyordum. Buildi değişsem bile 30 saat falan gömemem muhtemelen. Açık dünyası ne kadar iyi olsa da tekrar oynanabilirliği yok etmiş doğal olarak :/
Bir tane arkadaşımla oynamayı düşünüyorum o şekilde yapıcam dediğini belki biraz daha kaptırabilirim kendimi bu sefer. İlk runda hemen hemen her şeyi yapmaya çalıştım ama birkaç yer altı bölgesine girmedim. Oraları geç fark ettiğimden fazla over level olarak gidince hiç zevk alamayıp bazı bölgeleri oynamadım. Birde radahn bossuna maleniayayı kestikten sonra gittim oraya 50-60 levelken gitmek gerekiyormuş ben 130 levelde gidince tek yedi eğlenemedim :/ mimic ve yardım kullanmam zaten ben. Oyunu bozduğunu düşünüyorum. Boss aşırı kolay oluyor, tüm anlamını yitiriyor.Tamamen baştan başlar ve başlangıç bölgesini atlatırsan emin ol tekrar kendini kaptırıp ilk run da yaşadığın hissi tekrar yaşarsın, ben ilk sefer aldığım keyiften daha fazlasını 2.sefer oynadığımda aldım tam hayalimdeki karakteri yaratmayı başardım. Görmediğim yeni yerler gördüm.Faith-Dex ağırlıklı bir build yapmıştım birde başlangıç bölgesinde ruh olarak büyük bir kuş var 4 teleport kulesinin olduğu yerden gidiyorduk,onu aldım hasarı yok ama güzel bazen görüntü için kullandım mimicle falan uğraşmadim boş iş. Dlc çıkmasına yakın 3.kez tekrar başlamayı düşünüyorum Hala tüm başarımları toplayamadım kısaca yeni karakter açmak en güzeli mapın açik olarak gelmesi ve gittiğim yerlerin simgelerinin duruyor olmasi beni açmadı ve keşif hissini çok azalttı tüm ekipmanlara sahip olma kısmına girmiyorum bile kısaca bu oyunda tek karakter ile oynamak diğer oyunlar kadar zevkli değil yeniden başka karakter oluşturup başlamayı dene.
Ruha arti basmadiğin zaman havada tek yiyen bir pet oluyor gayet eğlenceliydi onla uğraşmak ben oyun bana ne verdiyse herşeyi kullanma taraftariyim tamamen oyunu arkadaşlarla oynayabildiğin bir mod var sanırım o modtan bahsediyorsun o mod için 2 kişi ideal biz 3 kişi oynamayi denedik bi kaç ufak sıkıntısı var her boss neredeyse sıkıntısız şekilde çalişiyor iki kişi oyun kolaylaşır diye düşünürseniz oyunun başi için tam tersi geçerli ve çok dengeli nasıl ki yanina boss için adam çağirdiğinda boss kaç kişi çağırdığına oranla güçleniyor bundada o mantık var oyun başi için bu harika biz 3 kişi girdiğimizde çok rahat geçtiğim yerlerde zorlandik yandakiler tek yediğinde ne kadar kusursuzda oynasan başlangıç silahlari belli ağaç bossu varya şu başlangiçta baya zorlamıştı bizi kesince bambaşka bi tatmin gerçi bu güzel kısmı zor kısmı haritada biyere ışınlanmak için 3 kişide ayni yeri seçmeli mesela silaha + basmam lazim derse arkadaşin sende gitmek zorundasin yada kendi dünyasına dönüp basip tekrar çağirmalısın hele bizde ilk kez oynayan biri vardı sarı noktalar artınca ismini söylesekte bulamıyordu ışınlanamıyorduk buda sıkıcı kısmı mesela Satıcıya bakmak istiyorsun ama 3 kişi birden gitmeniz gerekli diğerleri sıkılabilir bazen oyun bugglanabiliyor ismi neydi boynuzlu beygir visual buga girip görünmüyor altında olmadan boşlukta koşuyorsun gibi gibi ama beraber oynamanin zevki çok daha iyi değer yani 2 kişi ideal sakın 3 kişi başlama hatası yapmayın.Bir tane arkadaşımla oynamayı düşünüyorum o şekilde yapıcam dediğini belki biraz daha kaptırabilirim kendimi bu sefer. İlk runda hemen hemen her şeyi yapmaya çalıştım ama birkaç yer altı bölgesine girmedim. Oraları geç fark ettiğimden fazla over level olarak gidince hiç zevk alamayıp bazı bölgeleri oynamadım. Birde radahn bossuna maleniayayı kestikten sonra gittim oraya 50-60 levelken gitmek gerekiyormuş ben 130 levelde gidince tek yedi eğlenemedim :/ mimic ve yardım kullanmam zaten ben. Oyunu bozduğunu düşünüyorum. Boss aşırı kolay oluyor, tüm anlamını yitiriyor.
Açık dünya konseptinin tekrar oynanabilirliğini öldürdüğünü yazdım ben de konuya. Üstelik dünyası ölü ve boş bizlere çekici gelen yerlerin tamamı souls stili tasarlanmış özel bölgeler. Tek fark bu oyunda oralara atla gidiyorsun.Oyunun benim için en önemli eksisi diğer souls oyunlarındaki gibi canım sıkıldıkça bitirebileceğim şekilde olmaması :/ ilk runda aşırı güzel ama tekrar tekrar bitirmeye hiç elverişli değil. Bir ara sekiroyu 5-6 saatte bitiriyordum. Yine ds3-bb 10 saatte falan bitiyor. Arada canım sıkılınca bu oyunlara 1-2 gün kendimi kaptırmak çok güzel geliyordu. İkinci runu atayım dedim yeni bir builde geçtim. Blasphemus mı neydi kılıcın adı. Rykard bossundan düşüyor. Faith ağırlıklı bir kılıç. Ashes of war u direkt 3k koyuyor menzili çok fazla üstüne can çalması var. Oyun ikinci runda o kadar basitleşti ki baydı beni. Bu tabi aşırı güçlü bir silah ama oyun bu kadar uzun olmasa güç fantazisi yapmak istiyordum. Buildi değişsem bile 30 saat falan gömemem muhtemelen. Açık dünyası ne kadar iyi olsa da tekrar oynanabilirliği yok etmiş doğal olarak :/