Defalarca Bloodborne, DS oynadım böyle bir cins olayla karşılaşmadım. Eleman intihar etti direkt.Yok yahu, şaka yapıyorum. Oyunun hatası yüzünden öyle oldu. İkinci faza geçme videosu biter bitmez can barı boşaldı. Kendi kendine öldü yani.
Defalarca Bloodborne, DS oynadım böyle bir cins olayla karşılaşmadım. Eleman intihar etti direkt.Yok yahu, şaka yapıyorum. Oyunun hatası yüzünden öyle oldu. İkinci faza geçme videosu biter bitmez can barı boşaldı. Kendi kendine öldü yani.
Bana tersi olmuştu. Arenaya girer girmez yerin altına girdim uzay boşluğunda öldüm. Boss içeri girdiğimi farketmeden dövüşü kazandı.Defalarca Bloodborne, DS oynadım böyle bir cins olayla karşılaşmadım. Eleman intihar etti direkt.
Final bossu dışındaki en zor boss buydu. Balını sevsinler lanDefalarca Bloodborne, DS oynadım böyle bir cins olayla karşılaşmadım. Eleman intihar etti direkt.
Yok bea Smoker şahit ilk faza kadar estus basmadım ama çok hareketli boss. Hareket setine hazırdım dayının.Final bossu dışındaki en zor boss buydu. Balını sevsinler lan
Hileli lightning perfume build gitti sandım bir an @Starrk
Seninki de ayrı komediymiş.Bana tersi olmuştu. Arenaya girer girmez yerin altına girdim uzay boşluğunda öldüm. Boss içeri girdiğimi farketmeden dövüşü kazandı.
DLC içindeki en zor ikinci boss işte olum. Melania'dan zordu.Yok bea Smoker şahit ilk faza kadar estus basmadım ama çok hareketli boss. Hareket setine hazırdım dayının.
Bu da Malenia gibi fazla abartılmış, bir Gael reis değildi.
Dancing Lion'ı tekte Rellana'yı da üçüncü denemede aldım. Mesmer 30'u görmüştür. Bunu buraya da yazmıştım herkese aynı agresiflikte saldırmıyor değişik rastgele bir mekanik var sanırım. En uzun süren ve en fazla hasar veren kombosunu bana 5 kere sallıyorsa millete iki kere falan anca yapıyordu.Rellana ve Dancing Lion beni daha çok zorladı Messmer'den...
Dancing Lion'ın zorlaması leş boss olması gerçi. Boss tasarımı ve moveset çok kötü cidden. Bir örtünün içine girmiş. Ne kolu ne elini görüyorsun. Üzerine çullanarak saldırı yapıyor. Kamera aptala bağlıyor saldırırken. Ayrıca ilk boss olması yüzünden Scadutree Fragment'i yeteri kadar bulamadan girmenin de olayı var ama beni daha çok zorladı mesela Messmer'e göre. Rellana ise çok az hasar alıyordu.
Messmer bir tık fazla hasar alması onu sanki daha kolay yapıyor. İlk fazındaki saldırılar bir yerden baya bir anlaşılabilir oluyor ve kolay savuşturuyorsun. 2.faz biraz tat kaçırıyor yılanlar işin içine girdiğinde. Deli dana gibi saldırıyor ve flask içmeye vakit kalmıyor.
Yine de Messmer net en keyifli bir boss bana göre. Şu ana kadar ilk sıraya koyarım DLC'de.
Valla ben DLC'de her bossta zorlandığım için minimum 15 deneme var zaten. 5-10 denemede geçtiğim olmadı hiç bu DLC'de. Ayrıca ben baz bosslarda da 40 kere denesem alışamıyorum movesetlerine. Dancing Lion'da bu yüzden oldu. Sinirimi bozmaya başladı bir yerden sonra ve zevk almamaya başladım.Dancing Lion'ı tekte Rellana'yı da üçüncü denemede aldım. Mesmer 30'u görmüştür. Bunu buraya da yazmıştım herkese aynı agresiflikte saldırmıyor değişik rastgele bir mekanik var sanırım. En uzun süren ve en fazla hasar veren kombosunu bana 5 kere sallıyorsa millete iki kere falan anca yapıyordu.
Dlc'nin en iyi bossuydu. Zorluğu öğrenerek aşılacak ve zevk verecek kıvamdayken görsel olarak da etkileyiciydi
Görücez bakalım.DLC içindeki en zor ikinci boss işte olum. Melania'dan zordu.
Radahn > Mesmer > Bayle diye gider devamı saymaya değmeyecek seviyede.