Yolda giderken bir yerde farklı bir müzik çalmaya başlıyor, onu ilk duyduğumda ne oluyoruz lan boss mu çıktı falan olmuştum. O geldi aklıma.Ancestor Spirit boss'undaki çalan parça muhteşem. Tüylerimi diken diken etti onun karşısındayken.
Genelde bossda çalan parçalar fazla gaz oluyor. Bir bu yavaş gelmişti banaYolda giderken bir yerde farklı bir müzik çalmaya başlıyor, onu ilk duyduğumda ne oluyoruz lan boss mu çıktı falan olmuştum. O geldi aklıma.
Denk gelirsem bakarım.Genelde bossda çalan parçalar fazla gaz oluyor. Bir bu yavaş gelmişti bana
Bu soyledigin degirmen academy nin içindeki degirmen mi ?Değirmenin ordan gidebildiğin gizli bi yer var. Öğrenmek istiyorsan spoilera alıyorum:
Değirmeni kullanarak aşağı inersen orda mekanik bi yaratık var seni kafes gibi göğsüne alıyor. O harekete ölürsen seni gizli bi yere götürüyor.
İlk haritada patches diye bi npc var o söylüyordu bunu. Gidip denedim başka haritada volkanın içinde doğdum. Ağaca baya yakın bi bölge. Volkandan çıktıktan sonra bi kaleye gittim güzel bi dev balyoz vardı. Str karakteri yapanların hoşuna gidebilir. Ben dex olduğumdan deneyemedim.
Evet.Bu soyledigin degirmen academy nin içindeki degirmen mi ?
Kuroro delisi kesti onu. Acayip bir şey.Bi boss meteor şeklinde kafama düştü. Çok garip bi oyun ya.