Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] ELDEN RING (2022)

Oyuna başlarken hangi sınıfı seçeceksiniz?

• Kullanılan toplam oy
    87
Değirmenin ordan gidebildiğin gizli bi yer var. Öğrenmek istiyorsan spoilera alıyorum:

Değirmeni kullanarak aşağı inersen orda mekanik bi yaratık var seni kafes gibi göğsüne alıyor. O harekete ölürsen seni gizli bi yere götürüyor.

İlk haritada patches diye bi npc var o söylüyordu bunu. Gidip denedim başka haritada volkanın içinde doğdum. Ağaca baya yakın bi bölge. Volkandan çıktıktan sonra bi kaleye gittim güzel bi dev balyoz vardı. Str karakteri yapanların hoşuna gidebilir. Ben dex olduğumdan deneyemedim.
Hmm. Bir düşman görmüştüm de bulaşmadım, o muydu acep. Tekrar gidip bakayım. Sen ne âlemdesin? Ne kadar oynadın, kaç seviye oldun, nerelerdesin?

Haritanin sağ üst kisimlarinda bir kule vardi. Heryere bakmaya çaliştiğimdan bu kuleyede daldim kuleye dişindan tirmaniyorsun tirmandim tirmandim sonra içine girdim bu sefer inmek için bi oraya bi buraya atladim sonra dahada derine inerken bi kapi bekçisi çikti bekçi çok guçluydu benim lvl 47 3 kere posture bozup vurdum burda baya bi zaman geçirip adamin setini kasmak istemiştim set şekildi başaramadim.sonra alt yolda sandiği koruyan 2 adet kafalariyla yere vuran kamil buldum çok zor bosslardi gerçekten 2 tane olduğundan vurma araliği vermiyorlar burdada elime aldiktan sonra +8 claymoreuma sövüp oyundan çiktim 4 saat uyuyup sabah işe geldim bu benden olsun.

Hmm. Bir düşman görmüştüm de bulaşmadım, o muydu acep. Tekrar gidip bakayım. Sen ne âlemdesin? Ne kadar oynadın, kaç seviye oldun, nerelerdesin?
Levelim 60 küsür. Saati bilmiyorum 35-40’tır. Hiç büyü yapmadığım halde tüm büyüleri, skilleri alıyorum leveli arttırmayı bıraktım. Bölge için fazla yüksek oldu.

Ben de köpeği yeni öldürdüm. O bölgeyi gezdim baya. Yeni silahlar denemekle uğraşıyorum sürekli aynı şeyi kullanmaktan baymıştım.

Minibosslardan dayak yemekten gına geldi, normal Boss bulamıyorum. Bulsam bile Full dex kastığım için zaten kim olduğu fark etmiyor, karakter anında yamuluyor, 2 atıyorlar, çok fazla ölüyorum. Kılıç kalkan olayını bir denemek lazım. Bıkana kadar bu şekilde denerim.

Eşşeğe binen bi Boss var; ondan önce sahne alan 2 minibossu kesmeye çalışıyordum ama ben kesemeden ortadan kayboldular o içimde kaldı. Hikaye ilerlediği için mi oldu bilmiyorum.

Oyunda sağa sola koşup keşfetmek eğlenceli ama Sekiro'nun dövüş sistemi daha bir iyi hissettiriyordu; şu oyunu Sekiro olarak oynamak ayrı bir zevk verirdi.

Minibosslardan dayak yemekten gına geldi, normal Boss bulamıyorum. Bulsam bile Full dex kastığım için zaten kim olduğu fark etmiyor, karakter anında yamuluyor, 2 atıyorlar, çok fazla ölüyorum. Kılıç kalkan olayını bir denemek lazım. Bıkana kadar bu şekilde denerim.

Eşşeğe binen bi Boss var; ondan önce sahne alan 2 minibossu kesmeye çalışıyordum ama ben kesemeden ortadan kayboldular o içimde kaldı. Hikaye ilerlediği için mi oldu bilmiyorum.

Oyunda sağa sola koşup keşfetmek eğlenceli ama Sekiro'nun dövüş sistemi daha bir iyi hissettiriyordu; şu oyunu Sekiro olarak oynamak ayrı bir zevk verirdi.
Str kasanlar da şikayetçiydi birkaç sayfa önce. Değişiklik fayda etmez bence. Seçtiğiniz tarzın avantajlarını düşünüp geliştirmeye çalışın derim.

Sen mesela çift scimitar’a kanatma versen rahatlarsın. Elinde çift kılıç varken zıplayarak vurmak ve koşarak vurmak bi anda 4 kere vuruyor. Kanatma çabuk dolar.

Short bow’u da deneyebilirsin. Bi zıplarken bi de yere düştüğün an ok attığında bi anda 2 ok atmış gibi oluyorsun. Kaçarken ok atıyorsun. Barrage skill’i de ok tarıyor en baştan zehir bulaştırabilirsin onunla.

Samurayla başladıysan da katana skill’leri çok güçlü ama normal vuruşlar bi dex silahı için ağır. Açık buldukça skill atmak lazım.
______

Class ne olursa olsun canı kasın en başta. Silahların 1 levelken scaling dediğimiz şeyleri çok düşük. Str silahı bile olsa str arttırdığında hasarı 110’dan 111’e çıkıyor küfür gibi. Silahı +5 falan yapınca bu statların etkisini anca görmeye başlarsınız.

Bu düşmanları 20 yerine 18-19 kere vurabildiğiniz için yenmezsiniz. Yenip yenmemeniz sizin saldırılardan sağ çıkıp iyileşebilmenize ve saldırı değiştokuşu yapabilmenize bağlı.

Büyücü avellerin kafasından taktım, dolanıyorum. Üstümdekiler çok ağır ama. :/ bir tarafımı kaldıramıyorum resmen. Ahaha.

@Starrk dediğin yere gittim. Bir tane olunca bu makineden öldürebiliyorum da Volcano boss'u olarak iki tane geliyorlar, o sıkıntı oluyor. Direkt ölüyorum. Grace bulup tüydüm direkt. Tekrar gidip bu kez de başka tarafa mı gitsem diyorum gerçi. Oyun acayip. Sürekli çatılarda dolaşıyoruz. :oleyo2: Hatta çatılarda dolaşa dolaşa akademide bir tane daha glintstone taşından buldum.

Str kasanlar da şikayetçiydi birkaç sayfa önce. Değişiklik fayda etmez bence. Seçtiğiniz tarzın avantajlarını düşünüp geliştirmeye çalışın derim.

Sen mesela çift scimitar’a kanatma versen rahatlarsın. Elinde çift kılıç varken zıplayarak vurmak ve koşarak vurmak bi anda 4 kere vuruyor. Kanatma çabuk dolar.

Short bow’u da deneyebilirsin. Bi zıplarken bi de yere düştüğün an ok attığında bi anda 2 ok atmış gibi oluyorsun. Kaçarken ok atıyorsun. Barrage skill’i de ok tarıyor en baştan zehir bulaştırabilirsin onunla.

Samurayla başladıysan da katana skill’leri çok güçlü ama normal vuruşlar bi dex silahı için ağır. Açık buldukça skill atmak lazım.
______

Class ne olursa olsun canı kasın en başta. Silahların 1 levelken scaling dediğimiz şeyleri çok düşük. Str silahı bile olsa str arttırdığında hasarı 110’dan 111’e çıkıyor küfür gibi. Silahı +5 falan yapınca bu statların etkisini anca görmeye başlarsınız.

Bu düşmanları 20 yerine 18-19 kere vurabildiğiniz için yenmezsiniz. Yenip yenmemeniz sizin saldırılardan sağ çıkıp iyileşebilmenize ve saldırı değiştokuşu yapabilmenize bağlı.
Samuray başladım, Uchikatana kullanıyorum, buna kanatma ekleyebiliyor muyuz? Katana şuan +16
Şu atlılardan birini kesmeye çalışıyordum, rün kırıp; 6 level atladım, katanayı 7 seviye yükselttim hiç değişmedi vurduğum hasar. Bir şey anlamadım bu işten. Ne kasmalı bundan sonrası için. 2. Uchikatanayıda alacağım.

Level:56
Vigor:20(+5)
Mind:15
End:15(+5)
Str:12(+5)
Dex:48(+10)
diğerleri samuray başlangıç seviyesi.
+yazanlar talisman bonusları.

Edit: Farkettiriyormuş, 'Keen Uchikatana' yapınca içinden geçti karakter.

Son düzenleme:
Samuray başladım, Uchikatana kullanıyorum, buna kanatma ekleyebiliyor muyuz? Katana şuan +16
Şu atlılardan birini kesmeye çalışıyordum, rün kırıp; 6 level atladım, katanayı 7 seviye yükselttim hiç değişmedi vurduğum hasar. Bir şey anlamadım bu işten. Ne kasmalı bundan sonrası için. 2. Uchikatanayıda alacağım.

Level:56
Vigor:20(+5)
Mind:15
End:15(+5)
Str:12(+5)
Dex:48(+10)
diğerleri samuray başlangıç seviyesi.
+yazanlar talisman bonusları.

Edit: Farkettiriyormuş, 'Keen Uchikatana' yapınca içinden geçti karakter.
O kadar dex kastıysan artık silahı keen yapma vakti gelmiş. Ben başlardasın sanıyordum mini boss kesemiyorum dediğini görünce.
Benim uchigatana +12. Daha yükseltmek mümkün ama başka silah denk gelir diye saklıyorum. Dex de 37. Benim bile hasar iyiyken sen İçlerinden geçersin seninkiyle.

Benim vigor 40 ve endurance 25. Zırhım ağır. Farkımız dayanıklılık galiba ben baya rahatım bosslara karşı. Senin hasar benden epey yukarda. Sana biraz savunma lazım. Ya da çok sabırlı oynayacaksın.

uchigatanada kanatma zaten var. Arttırmak mümkün ama gerek yok. Çok seri vuran bi silah değil çünkü. Kanatma daha çok arka arkaya vuran, nefes aldırmayan silahlarda yarıyor.
Kanatma sana nasıl bulaşıyorsa rakip de aynı. Kanatma barı dolduruyorsun rakipte. Ama sen vurmayı bırakınca o bar azalmaya başlıyor. Uchigatana 1 kere unsheath atıp çekilmeyi desteklediği için kanatmayı çok görmezsin. R1 spamladığın zaman arada bi canlarının büyük kısmının yok olduğunu görürsün o kanatma oluyor.

Son düzenleme:
O kadar dex kastıysan artık silahı keen yapma vakti gelmiş. Ben başlardasın sanıyordum mini boss kesemiyorum dediğini görünce.
Benim uchigatana +12. Daha yükseltmek mümkün ama başka silah denk gelir diye saklıyorum. Dex de 37. Benim bile hasar iyiyken sen İçlerinden geçersin seninkiyle.

Benim vigor 40 ve endurance 25. Zırhım ağır. Farkımız dayanıklılık galiba ben baya rahatım bosslara karşı. Senin hasar benden epey yukarda. Sana biraz savunma lazım. Ya da çok sabırlı oynayacaksın.

uchigatanada kanatma zaten var. Arttırmak mümkün ama gerek yok. Çok seri vuran bi silah değil çünkü. Kanatma daha çok arka arkaya vuran, nefes aldırmayan silahlarda yarıyor.
Kanatma sana nasıl bulaşıyorsa rakip de aynı. Kanatma barı dolduruyorsun rakipte. Ama sen vurmayı bırakınca o bar azalmaya başlıyor. Uchigatana 1 kere unsheath atıp çekilmeyi desteklediği için kanatmayı çok görmezsin. R1 spamladığın zaman arada bi canlarının büyük kısmının yok olduğunu görürsün o kanatma oluyor.
Minibosslar bile 2 atıyor, dediğin gibi dayanıklığı çok düşük benim elemanın, sen bana göre baya tank sayılırsın. Ben sabırlı oynasam bile onlar sabırsız, rahat durmuyorlar. Biraz daha vigor kasıp dexe devam ederim ben, artık nereye kadar giderse.

Uchikatana'da sonuna kadar gideceğim zaten taş kalmadı; 2 farklı katana daha var ama onlarda biraz büyü odaklı sanırım, bu saatten sonra uğraşılmaz, yeni oyuna artık kısmet. Eyv. yardımın için.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık