Minibosslardan dayak yemekten gına geldi, normal Boss bulamıyorum. Bulsam bile Full dex kastığım için zaten kim olduğu fark etmiyor, karakter anında yamuluyor, 2 atıyorlar, çok fazla ölüyorum. Kılıç kalkan olayını bir denemek lazım. Bıkana kadar bu şekilde denerim.
Eşşeğe binen bi Boss var; ondan önce sahne alan 2 minibossu kesmeye çalışıyordum ama ben kesemeden ortadan kayboldular o içimde kaldı. Hikaye ilerlediği için mi oldu bilmiyorum.
Oyunda sağa sola koşup keşfetmek eğlenceli ama Sekiro'nun dövüş sistemi daha bir iyi hissettiriyordu; şu oyunu Sekiro olarak oynamak ayrı bir zevk verirdi.
Str kasanlar da şikayetçiydi birkaç sayfa önce. Değişiklik fayda etmez bence. Seçtiğiniz tarzın avantajlarını düşünüp geliştirmeye çalışın derim.
Sen mesela çift scimitar’a kanatma versen rahatlarsın. Elinde çift kılıç varken zıplayarak vurmak ve koşarak vurmak bi anda 4 kere vuruyor. Kanatma çabuk dolar.
Short bow’u da deneyebilirsin. Bi zıplarken bi de yere düştüğün an ok attığında bi anda 2 ok atmış gibi oluyorsun. Kaçarken ok atıyorsun. Barrage skill’i de ok tarıyor en baştan zehir bulaştırabilirsin onunla.
Samurayla başladıysan da katana skill’leri çok güçlü ama normal vuruşlar bi dex silahı için ağır. Açık buldukça skill atmak lazım.
______
Class ne olursa olsun canı kasın en başta. Silahların 1 levelken scaling dediğimiz şeyleri çok düşük. Str silahı bile olsa str arttırdığında hasarı 110’dan 111’e çıkıyor küfür gibi. Silahı +5 falan yapınca bu statların etkisini anca görmeye başlarsınız.
Bu düşmanları 20 yerine 18-19 kere vurabildiğiniz için yenmezsiniz. Yenip yenmemeniz sizin saldırılardan sağ çıkıp iyileşebilmenize ve saldırı değiştokuşu yapabilmenize bağlı.