Az vurmaktan kastım. Gıdım gıdım gitmiyor ama bana fazla hasar vurduğu için defans buffları verdiğimden beklentimin altında hasar veriyorum. Gerçi ben çok hasar vurmayı bekleyen bir insanım. Yüksek ihtimal iyi hasar veriyorum ama çok hasar vur ki durmadan yuvarlanmana gerek kalmasın mantığını seven oyuncu olduğumdan bana az gibi geliyor dövüş uzayınca. Yine de final bossuna göre hala az vurmam garip geliyor. Bayle the Bread'e göre bile az geliyor hasarım ona. Tamamen fiziksel hasar olduğum için mi acaba? Build sıfır int-arc-faith çünkü.Gaius'un defans ve can çöp. Aşırı hasar yiyor. 150 seviye karakter ve 10 scadutree ile kestim buildim OP ama hileli kırık bir şey değil. Oyunun verdiği bütün imkanları da kullanmadım daha da bufflayabilirim karakteri. Buna rağmen ADLS'yi iki tam şarj yapsam ölecekti pezo. O açığı yakalayamadığım için şarj etmeden 6 - 7 kere salladım. Agresifliği can sıkıcı diğer dlc bossları gibi ama canı, verdiği ve aldığı hasar dövüşün çok zor olmasını engelliyor. Buna az vuruyorsanız buildinize bakın stat, silah, talisman, buff vs optimize edin az vurma ihtimaliniz yok.
Radahn mesela Boss'a girdiğim gibi yarı canına getirdim. Bloudhound Fang'ı kullanıyorum. Onun özel saldırısı bazı düşmanlarda hileli gibi oluyor. Messmer gibi Radahn'a karşı da oynayışımı baya rahatlattı. Radahn'a biraz erken geldiğim için saldım şimdi 1 kez denedikten sonra.