O yüzden olabilir. Retcon yediği kesin, ama... Hani o çıkarılan sonu bir kenara bırakalım, ana oyunda bahsedilen Miquella ile de ilgisi yok şu karakterin.
Bu arada kötü mü onu bilmiyorum, iyi de çıkabilir gibi hala. Mesela oyunu oynadığını söyleyen başka birisi Malenia'yı terk etmediğini söylüyor. Zaten Miquella kötü çıksa bile kesin bir şekilde Malenia'ya düşkün olduğu söylendi kaç kere, çocukluk heykellerinden tut her detay bunu gösteriyordu. Aynı şekilde Godwyn için ağıt yakmış. Sen tüm bunları kenara atıp, onları düşünmüyordu aslında diyorsan retcon yapmışsındır.
Fakat dediğin gibi Radahn arasındaki olay ne alaka? Ya hiç imasını bile yapmadınız. Üstüne Malenia'yı falan terk etmiş onun için. En azından iddialar birisi bu yönde, hadi terk etmese bile yine ne alaka? Remembrance'ta yazılan açıklama bile aşırı lise watpad hikayesi tadında. Asla yakışmadı fromsofware'ye bu durum. büyük potansiyel harcandı.
Ben Mohg yüzünden değil de Shadow Land'te Marika gibi tanrılığa yükseleceğini ve bize lord olarak ihtiyacı olduğunu sanıyordum, tıpkı Ranni ve Marika gibi. Oyunda kim bahsetti ya da hangi itemde açıklaması vardı, onu hatırlamıyorum ama bir Tarnish'in gelip lord olmasıyla ilgili kehanet vardı, o yüzden tüm Empyreanlarla ve onların sonlarıyla bağlantılıyız bir şekilde diye düşünüyordum.
Torrent'in eski sahibi olması ve Ranni'ye, Torrent'in sahibi olacak Tarnish'e ruh çağırma çanını vermesini rica etmesi.Çok fazla bağlantı vardı karakterle.
I shall leave this for thee, at the behest of Torrent's former master.
Take it, shouldst thou overcome thy suspicion.
Günün sonunda her şey Radahn içinmiş sanırım. dasdasdas
Bu arada ben Malenia'yla dövüşmeden gireceğim Dlc'ye. Çok merak ediyorum, eğer Malenia'yı yenip de gelen birisi olursa; diyalog olacak mı bununla ilgili, yoksa Miquella ile önceden hiç konuşmadan direkt boss dövüşü mü olacak? Eğer bu durumla ilgili diyalog, bir yorumu falan olmazsa aşırı tembelce olacak. Ve büyük ihtimal olmayacak gibi geliyor, o saçmalığı gördükten sonra. Ya Miyazaki Radahn simp'i, ki kendisi Rykard en sevdiğim karakter diyordu, ya da Radahn fan boylarını mutlu etmek istediler.
Mohg meselesi de dediğin gibi olabilir bu arada bundan sonra, ki o daha iğrenç bir durum olacak. Çünkü Mohg'un tecavüz ettiği iması vardı. İçine etti karakterleirn.
Wishing to raise Miquella to full godhood, Mohg wished to become his consort, taking the role of monarch. But no matter how much of his bloody bedchamber he tried to share, he received no response from the young Empyrean.
Bu shadowland'de radahn'ı diriltip kullanabilmek için öldürmesi gerekiyordu, malenia tam öldüremeyince işi biz bitirdik diye bekliyorum şuan. DLC için Radahn'ı öldürmek lazım deniyor çünkü.
Eğer böyleyse de Malenia'yı bekletmesi garip. Radahn'ın ölmediğini bilip shadowlands'e gitmiş. Belki dediğin gibi bizi bekliyordur ama ne bileyim. Bu kadar kadercilik bana itici geliyor. Ben mohg planını bozdu diye bekliyordum.
Bi de aşıksa, radahn'ın "kind" olması bile hoşuna gitmişse bu şekilde kontrol etmeye çalışması ve öldürtmesi garip. Aklıma mantıklı bişey gelmiyor şuan. Bakalım belki retcon da olsa açıklar herşeyi dlc.
Eğer böyleyse de Malenia'yı bekletmesi garip. Radahn'ın ölmediğini bilip shadowlands'e gitmiş. Belki dediğin gibi bizi bekliyordur ama ne bileyim. Bu kadar kadercilik bana itici geliyor. Ben mohg planını bozdu diye bekliyordum.
Bi de aşıksa, radahn'ın "kind" olması bile hoşuna gitmişse bu şekilde kontrol etmeye çalışması ve öldürtmesi garip. Aklıma mantıklı bişey gelmiyor şuan. Bakalım belki retcon da olsa açıklar herşeyi dlc.
Öyle olsa sıkıntı yok. Rızası oluyor. Daha kötüsü pedo ve ensest... Bir de hiçliğin ortasından çıktı, hangi 31ci japon düşündü bunu?
hmm Miquella çocukluğundan beri Radahn'a yanık olsun, Elden Ring sagasının büyük ihtimal son oyununa da Radahn boss fight'i yapalım, nasıl fikir ama feetzaki-san?
Radahn bu çocuğa bişey yapmaya kalksa miquella'nın ağzından çıkar. Miquella'da ne biçim fetiş varmış. Çocukluklarında atı bırak artık bana bin diye arkasından koşuyordu belki de. Aile bağını falan da düşününce midem bulandı ya.
Radagon/marika olayını kabul ettik diye buna şaşırmayız sandı galiba.
Radagon/marika olayını kabul ettik diye buna şaşırmayız sandı galiba.