Ben malenia'ya takıldım. Sırf onun lanetini iyileştiremedi diye golden order'a sırt çevirmemiş miydi miquella? Geri döneceğim diye söz vermemiş miydi malenia'ya? Çok yakın değil miydi bunlar?
Malenia ve radahn arasındaki savaş tuhaflaşır eğer bu doğruysa. Normal bi çatışma da değil ki. Malenia baya her şeyini, onurunu falan feda etti bu adamı durdurmak için. O kardeşlerin hikayesini seviyordum ben. Şimdi iğrenç bişeye dönüştü.
Boss'un lore açısından epikliği de yok bence. Orphan of kos çok iyiydi buna kıyasla.
Radahn'ın prime halinin o kadar abartılacak yanı yok. Malenia "goddes of rot" olduğu an radahn'dan ayrı ligde bi varlık oluyor. Radahn'ın hep özendiği babasını da görmüşüz. Radahn kim oluyor da dlc'nin final boss'u yapılıyor onu anlamadım. Gördüğüm arena da leşti. Pvp attığımız yer gibi bişey. Sırf bu sebepten bana inandırıcı gelmiyor.
Evet hepsini verdi. Bu ikisiyle ilgli her şey birbirlerini sevdikleriydi.
And yet, the young Miquella abandoned fundamentalism, for it could do nothing to treat Malenia's accursed rot. This was the beginning of unalloyed gold.
“My brother will keep his promise."
"As I awaited...his return. "
Malenia ve Radahn dövüşme nedenini eclipse olarak yorumluyorduk. Ki çok mantıklıydı abisi Godwyn'e gerçek ölüm vermek istiyordu veya diriltmek. Ama Eclipse gerçekleşmiyordu Radahn yıldızları tuttupu için. Fakat şimdi başka bir şey çıktı ve en önemlisi Malenia'ya da ihanet etmiş galiba. Bu ne arkadaş?
A sword made to commemorate the death of Godwyn the Golden, first of the demigods to die.
Infused with the humble prayer of a young boy; "O brother, lord brother, please die a true death."
"Eyy yüce Güneş
Sol'un soğuk güneşi
Kendini tutulmaya teslim et
Ruhsuz kemiklere can bahşet"
"Lord Miquella, beni bağışlayın.
Güneş yutulmadı. Dualarımız zayıf kaldı.
Dostunuz hala ruhsuz"
Karakterlerle ilgili ne varsa hepsinin içine edilmiş oldu. Oyundaki en sevdiğim iki karakter Godwyn ve Miquella'ydı. bir de senin gibi malenia ve miquella'nın kardeşlik bağları çok güzeldi. berbat bir tat bıraktı şu an.
Bir de Radahn festivalinde gayet güzel bir son veriyorduk ona. Onun da tüm hikayesi gitti. O halinden daha berbat bir boss fight olacak ve yine aklı gitmiş şekilde. Hee tüm bu yaşadığımız duyguların deneyimlediğimiz hikayenin ne anlamı kaldı? Gerçek çıkarsa şöyle bir küfür seansı yapılmalı bu adama. Kimin ihtiyacı vardı Prime Radahn'a? hangi akıldan çıktı bu?
Malenia dövüşünde bir de şu var, MAlenia taa Haligtree'den geliyor ve yolda sürekli dövüşüyor Yorgunluk da var yani, dövüşme amacı da Radahn'ı erkek kardeşine istemekmiş. tebrikler miyazaki.
And yet, the young Miquella abandoned fundamentalism, for it could do nothing to treat Malenia's accursed rot. This was the beginning of unalloyed gold.
“My brother will keep his promise."
"As I awaited...his return. "
Malenia ve Radahn dövüşme nedenini eclipse olarak yorumluyorduk. Ki çok mantıklıydı abisi Godwyn'e gerçek ölüm vermek istiyordu veya diriltmek. Ama Eclipse gerçekleşmiyordu Radahn yıldızları tuttupu için. Fakat şimdi başka bir şey çıktı ve en önemlisi Malenia'ya da ihanet etmiş galiba. Bu ne arkadaş?
A sword made to commemorate the death of Godwyn the Golden, first of the demigods to die.
Infused with the humble prayer of a young boy; "O brother, lord brother, please die a true death."
"Eyy yüce Güneş
Sol'un soğuk güneşi
Kendini tutulmaya teslim et
Ruhsuz kemiklere can bahşet"
"Lord Miquella, beni bağışlayın.
Güneş yutulmadı. Dualarımız zayıf kaldı.
Dostunuz hala ruhsuz"
Karakterlerle ilgili ne varsa hepsinin içine edilmiş oldu. Oyundaki en sevdiğim iki karakter Godwyn ve Miquella'ydı. bir de senin gibi malenia ve miquella'nın kardeşlik bağları çok güzeldi. berbat bir tat bıraktı şu an.
Bir de Radahn festivalinde gayet güzel bir son veriyorduk ona. Onun da tüm hikayesi gitti. O halinden daha berbat bir boss fight olacak ve yine aklı gitmiş şekilde. Hee tüm bu yaşadığımız duyguların deneyimlediğimiz hikayenin ne anlamı kaldı? Gerçek çıkarsa şöyle bir küfür seansı yapılmalı bu adama. Kimin ihtiyacı vardı Prime Radahn'a? hangi akıldan çıktı bu?
Malenia dövüşünde bir de şu var, MAlenia taa Haligtree'den geliyor ve yolda sürekli dövüşüyor Yorgunluk da var yani, dövüşme amacı da Radahn'ı erkek kardeşine istemekmiş. tebrikler miyazaki.
Son düzenleme: