Miquela bunu kullanıyor diye yorumladım. Cutscenelere bakmadım ama dostane bir ilişkiyle Radahn'a yanladığını sanmam. Miquela etkisi altında olduğu için gene neden zirve gücünde olmadığı da anlaşılır Radahn'ın dövüş esnasında. Bilemiyorum Will, şunun son boss olduğu gerçeğiyle oynamak istemiyorum ben o DLC'yi. Farklı ihtimaller olduğuna inanıp daha da spoiler yemeden oynayacağım direkt.
Dostane olmayı bırak; Eş olmuşlar. God and Lord diye remembrance veriyor. İsmi bile fazla fake.
Cutscene de yok kesmiş eleman. O yüzden fake olma şansı fazla. Konuşmaması da ilginç dövüş boyunca Miquella'nın. Neyse umarım sahtedir. Aksi halde de biriktirdikleri sevgiye de hype da yazık olacak. cd projekt red, bethesta konumuna gelirler benim için.
Cutscene de yok kesmiş eleman. O yüzden fake olma şansı fazla. Konuşmaması da ilginç dövüş boyunca Miquella'nın. Neyse umarım sahtedir. Aksi halde de biriktirdikleri sevgiye de hype da yazık olacak. cd projekt red, bethesta konumuna gelirler benim için.
Bir gariplik var zaten. Sen diyince farkettim. Godfrey'in yok muydu öyle yere ayağıyla vurup saldırdığı. Zaten bana aşırı saçma gelen bossun çok hantal olması videoda. Elden Ring'te ben hatırlamıyorum bu kadar hantal bir boss. Hele ki böyle bir boss ise. Boyutu ne kadar büyükse o kadar hantallaşıyor bosslar ama bu Rykard'tan bile yavaş duruyor. Adam gözü kapalı kesiyor bile olabilir videoda. Çok basit yeniyor gibi geldi.
Phase 2'de Serosh gibi zaten Miquella. Yani hantal bosslar var, ama onlar da fazla delayli saldırırdı. Bunda o da yok.