twei 4 May 2016 #122 Outlaw dedi ki: Elinde bu kadar güzel karakterler ve evren varken neden sadece tayfayı işliyorsun? Genişletmek için tıkla ... En az zor olanı bu çünkü :S
Outlaw dedi ki: Elinde bu kadar güzel karakterler ve evren varken neden sadece tayfayı işliyorsun? Genişletmek için tıkla ... En az zor olanı bu çünkü :S
Outlaw 4 May 2016 #123 twei dedi ki: En az zor olanı bu çünkü :S Genişletmek için tıkla ... Mesela Akainu vs Aokiji'yi bahsedip geçmek yerine çizebilirdi. Hakiyi daha erken tanıtabilirdi. Vb....
twei dedi ki: En az zor olanı bu çünkü :S Genişletmek için tıkla ... Mesela Akainu vs Aokiji'yi bahsedip geçmek yerine çizebilirdi. Hakiyi daha erken tanıtabilirdi. Vb....
Raiden 4 May 2016 #125 "Neden Kubo'yu örnek alıp animene sahip çıkmıyorsun?" derdim de utanmazın teki olduğu için uyuzumsu bir cevap verirdi kesin. :S Ha bir de büyükannesini fazla dikkate almaması gerektiğini söylerdim.
"Neden Kubo'yu örnek alıp animene sahip çıkmıyorsun?" derdim de utanmazın teki olduğu için uyuzumsu bir cevap verirdi kesin. :S Ha bir de büyükannesini fazla dikkate almaması gerektiğini söylerdim.
Rise and Shine 4 May 2016 #126 Yapılan animeden memnun musun ? Animenin çizimlerini beğeniyor musun ?
twei 4 May 2016 #128 Neden daha fazla ara vermiyorsun? Mesela 1 yıl çıkarma yada ayda bi toplu sayı ver.
Roronoa Zoro 12 May 2016 #130 Göstermediğin ama bahsettiğin savaşları çizecek misin? One piecedeki herkes neden bu kadar dayanıklı? Roger zamanında hangi amiraller vardı?
Göstermediğin ama bahsettiğin savaşları çizecek misin? One piecedeki herkes neden bu kadar dayanıklı? Roger zamanında hangi amiraller vardı?