Tipi tam "Buggy'i yonko yap kanka" diyecek gibi duruyorOda yalama timinin başındaki adam mı bu ?
Tipi tam "Buggy'i yonko yap kanka" diyecek gibi duruyorOda yalama timinin başındaki adam mı bu ?
Doğru tespit.Şu Oda'nın editörlerinin işlevini hala anlamadım.Tipi tam "Buggy'i yonko yap kanka" diyecek gibi duruyor
Shanksın kolunu kestirtmişler, Ace'i öldürmüşler. Buggy olayları da bunlardan çıktıysa, suç Oda'nın değil, bu editörlerindir.Doğru tespit.Şu Oda'nın editörlerinin işlevini hala anlamadım.
Berserkin çırakları gibi o kadar bakıyorlar yapamıyorlarDoğru tespit.Şu Oda'nın editörlerinin işlevini hala anlamadım.
Korsanfan'da lufy73 tarzı nicklerle takılıp "eskiden de böyleydi begenmiyosanız izlemeyin" demekDoğru tespit.Şu Oda'nın editörlerinin işlevini hala anlamadım.
Nickleri genelde beyblade karakteri oluyor dostum o arkadaşlarınKorsanfan'da lufy73 tarzı nicklerle takılıp "eskiden de böyleydi begenmiyosanız izlemeyin" demek
Valla ben onlara bayadır rastlamadım.Korsanfan'da lufy73 tarzı nicklerle takılıp "eskiden de böyleydi begenmiyosanız izlemeyin" demek
Bu şimdi tayfaya Vivi'yi alır araplarıda sevindirir.Oda Suudi Arabistan'da röportaj yapacakmış yarın.