katılmıyorum şiddetle sizi kınıyorum Yonkou Shanks marcoyu övmesine ragmen boyle birsey soylemeniz tam bir scandalImkansız bence hiç bir zaman o kadar güçlü olmadı.
katılmıyorum şiddetle sizi kınıyorum Yonkou Shanks marcoyu övmesine ragmen boyle birsey soylemeniz tam bir scandalImkansız bence hiç bir zaman o kadar güçlü olmadı.
En güçsüz mü sen herhalde Shanksı tanımamışsın pehhh Yonkoudan bahsediyoruz elstrın bence cok yanlıs karaktere olmus bence sen elestirini birtane karakter var tam bir sapık ve beceriksiz kadın diye sandıgı karakterler hep erkek çıkmış hahahaha gulmekten karnım agırdı yaa o sahnler geldi aklımada neyseEn gucsuz ve kolsuz bir Yonkou'nun yorumuma katılmayacağım malesef.
En güçsüz olduğu nereden çıktı?En gucsuz ve kolsuz bir Yonkou'nun yorumuna katılmayacağım malesef.
Benim kendi fikrim ayrıca öleceğinide düşünüyorum.En güçsüz olduğunu nereden çıkardın?
Kanka tayfa olarak dusunuluyor sanırım.%23'lük bir oy bile gözüme fazla geldi. 42 kişi cidden nasıl bunun olabileceğini düşünüyor ilginç.
Wbnin tayfasında da birşey yoktu ki. 3. Güçlü olarak görülen Vista bile o kadar badireye rağmen amiral karşısına alamadı.Kanka tayfa olarak dusunuluyor sanırım.