Kaido da 40lı yaşlarda yonko olarak açılmış gibi durmuyor mu? Olan olur hani.
Luffy nasıl imparator olarak anılıyor? O ne zaman attı?Amirallere çizik atamayan adam nasıl yonko olacak ?
WCI'de Ana dan çok Kata ön plandaydı, daha kaptan gibiydi.Son 2 arc'la birlikte yonkou oluşumunu yonkou yapan en önemli şeyin kaptan olduğu iyice netleşti artık. Atıyorum bir Shanks kadar gücünüz yoksa yonkou olamazsınız. Yoksa Teach gibi başka bir yonkou gelir ezici bir üstünlükle tır gibi geçer üstünüzden. Marco garibim acı bir şekilde tecrübe etti bunu.
Evet, çünkü Luffy'nin rakibiydi kendisi. Kata'ya kafa göz dalınan bir ortamda herkes Bigmom'dan sinek gibi kaçıyordu. Gücün kadar varsın. Marco'ların başında o hasta Wb olsaydı Teach'lerin durumu ne olurdu bunu düşünmek lazım.WCI'de Ana dan çok Kata ön plandaydı, daha kaptan gibiydi.
Wano da öğrendik ki yeterli adam gücü yoksa Kaidou bile dalmaya çekiniyor.
Yonko önemsiz demiyorum. Ancak her birinin organizasyonlarına köpek gibi ihtiyacı var. Shanks gibi daha pasif olanlar hariç.Evet, çünkü Luffy'nin rakibiydi kendisi. Kata'ya kafa göz dalınan bir ortamda herkes Bigmom'dan sinek gibi kaçıyordu. Gücün kadar varsın. Marco'ların başında o hasta Wb olsaydı Teach'lerin durumu ne olurdu bunu düşünmek lazım.
Orası ayrı. İhtiyaç olmasaydı hepsi tek başına gezerdi zaten. Demek istediğim; o oluşumun başından kaptanlarını alırsan diğerleri anında ham yapar. Daha da demek istediğim; Marco'nun liderliğindeki o tayfadan hayatta yonkou olmaz. :/Yonko önemsiz demiyorum. Ancak her birinin organizasyonlarına köpek gibi ihtiyacı var. Shanks gibi daha pasif olanlar hariç.