Severim ama Oden meselesine bir açıklama gelmesi gerekiyor. Hoş Oden'i sevmem ama olsun gene de açıklanmalı.
Roger kapısına kadar gelmiş, geri dönmüş haberi yok içeriden. Neyin açıklaması gerekiyor anlamış değilim. Roger da tayfasından birine zarar verilince tozu dumana katıyordu bilmem neydi. İçerinin durumu öyleyken yapması gerekeni yapmadı diye suçlayalım mı onu da. Haberleri yok işte içeriden.Severim ama Oden meselesine bir açıklama gelmesi gerekiyor. Hoş Oden'i sevmem ama olsun gene de açıklanmalı.
20 yıldan fazla zaman geçmiş yani :/ İnsan bir merak eder ne oldu bu Oden'e diye. Açıklanmazsa benim için Beyazbalon olacak ya da Balonsakal :/Roger kapısına kadar gelmiş, geri dönmüş haberi yok içeriden. Neyin açıklaması gerekiyor anlamış değilim. Roger da tayfasından birine zarar verilince tozu dumana katıyordu bilmem neydi. İçerinin durumu öyleyken yapması gerekeni yapmadı diye suçlayalım mı onu da. Haberleri yok işte içeriden.
Önce Roger kapısına kadar gelip neden döndü onu açıklasınlar. Sonra Beyaz Bıyık'a bakarız.20 yıldan fazla zaman geçmiş yani :/ İnsan bir merak eder ne oldu bu Oden'e diye. Açıklanmazsa benim için Beyazbalon olacak ya da Balonsakal :/
Kapısına kadar gelip gittiği nerde geçiyor?Önce Roger kapısına kadar gelip neden döndü onu açıklasınlar. Sonra Beyaz Bıyık'a bakarız.
Roger gemiden inmedi bile. Orada ki suç oden'de. Kendi ülkeye bakmadan gitti.Önce Roger kapısına kadar gelip neden döndü onu açıklasınlar. Sonra Beyaz Bıyık'a bakarız.
Ne zaman olmuş hatırlamıyorum bunu. Yarım yamalak okudum bu arkı.Önce Roger kapısına kadar gelip neden döndü onu açıklasınlar. Sonra Beyaz Bıyık'a bakarız.
Evet. Roger'ın ki daha absürt. İnsan bir kahve falan içer.Aynı şey değil.
Oden'in gemisi yok. Vedalaştıklarında Wano'ya bırakar vedalaşıyorlar. İki çocuk bir de eşiyle yüzerek gidecek hali yok heralde.Kapısına kadar gelip gittiği nerde geçiyor?
Sorma yahu. Bu böyle yenilip yutulacak cinsten bir şey değil. Kesinlikle bir açıklamayı hak ediyor.Kimse kusura bakmasın, kimi üyeler, bizim tayfa da yakınlarını ne zamandır görmüyor ilgilenmiyor deyip savunmaya kalkıyor Beyaz'ı. İkisi aynı şey değil. Bizim tayfa bir maceranın ortasında ve hedefleri var, Beyaz ise Red Line'da bir kazık gibi dikilmiş ve amacı yok. Oradan oraya sürükleniyor fakat Oden'ı yani "kardeşini" hiç merak etmiyor. İnsan bir gider hal hatır sormaya.. yazık.