Derler, derler. İşlerine geldimi her şeyi derler.Hatırlıyorum da Roger vura vura Odeni almış diyenler vardı.
Ahahha mangaka çılgın fanları coşturuyor xdKafasını yere vura vura aldı işte. Görmedin mi?
Yeni tekniği ile de kan alacakmış yonkoudan.Bekliyoruz efendim.Derler, derler. İşlerine geldimi her şeyi derler.
Öyle olsa Marco'nun şaşırması gerekirdi. Neko, ona 20 yıl önce öldüğünü söyledi çünkü.Yalnız Yamato kendisini Ace'e Oden olarak tanıttıysa ve Wb Oden'in yaşadığını sanıyorsa bunca zamandır. İşler değişir.
Hmm... Dkdjdksjdjs tüh faka bastık.Anca buradan biraz kurtarır. Ama o zaman niye luffy'e kaidou'nun oğluyum diye tanıttı?
Marco biraz garip bir adam. Ot falan aldığından şüpheliyim. Çünkü adam en basit "Sonra geleceğim." lafını bile nota yazıyor. Ona güvenemiyorum ahshshsÖyle olsa Marco'nun şaşırması gerekirdi. Neko, ona 20 yıl önce öldüğünü söyledi çünkü.
Mangakanın gizem yapacağım ayağına yaptığı bir aptallıktı o.Marco biraz garip bir adam. Ot falan aldığından şüpheliyim. Çünkü adam en basit "Sonra geleceğim." lafını bile nota yazıyor. Ona güvenemiyorum ahshshs