Bıçkın Delikanlı Vista = Rayleigh. Roger Pirates vs WBP bölümünde 3 gün berabere kaldılar diyerek bunu kanitladilarRayleigh>WB
Bıçkın Delikanlı Vista = Rayleigh. Roger Pirates vs WBP bölümünde 3 gün berabere kaldılar diyerek bunu kanitladilarRayleigh>WB
Yem atma bana Eric.Rayleigh>WB
Ha? Ray'i en son veletler alıyordu ya ne ara unuttun onu? ( şaka bir yana wb la ray i bir tutmak ne abi?)Ne olacak tabii ki güç konusunda.
Vistanın gogus kılı > rayleighBıçkın Delikanlı Vista = Rayleigh. Roger Pirates vs WBP bölümünde 3 gün berabere kaldılar diyerek bunu kanitladilar
İşte bu doğru.Ayyaşlık konusunda
tam bir normalde ailesini zerre umursamayan ama parası bitti mi baba ayağı çeken birinin nick"ini kullanıyorsun.Şimdi ölünün arkasından kötü konuşmak olmaz... Doğum günün kutlu olsun. Baba??
Bir seriye karakterleri değer katar. Naruto içinde Zabuza ve Haku olmasaydı mesela asla bu kadar çok sevemezdim.Hayir da dedigin mesaj Edward Newgate karakteri olmasaydi serinin verdigi tattan birazindan mahrum kalirdik gibi bir seye sahip. Oda hic bu karakteri tasarlamamis olsaydi yine ayni seri olmaz mi? Newgate'i hic bilmeseydik yine de bunu diyebilir miydin acaba?
Rayleigh'in kafau güzelmiş o sıra. Vista'yı kaptanı Roger sanmış saldırmamış.Bıçkın Delikanlı Vista = Rayleigh. Roger Pirates vs WBP bölümünde 3 gün berabere kaldılar diyerek bunu kanitladilar
Rayleigh'in Wb karşısında ne yapacağını yüzde yüz tahmin edebilirim ama. Karpuz gibi yarar. Ama kelek Wb'nin içi boş çıkar.Yem atma bana Eric.
Wb'nin seriye katkısı daha hoştur. Ama Rayleigh gibi karakterleri daha çok severim. Tip değil yani, karakter. Şimdi mesela koy Luffy'i ve Rayleigh'i 10 olay örgüsünün içine Luffy'nin ne yapacağını hemen hepsinde %90 tahmin edebilirsin ama Rayleigh'de %50 olur.
Bin Rayleigh on bin Wb'yi döver.Ha? Ray'i en son veletler alıyordu ya ne ara unuttun onu? ( şaka bir yana wb la ray i bir tutmak ne abi?)
Vistanın gogus kılı > rayleigh
O dediğin insanlar genelde vasıfsız olur ama... Kardeş katletmez.tam bir normalde ailesini zerre umursamayan ama parası bitti mi baba ayağı çeken birinin nick"ini kullanıyorsun.
Çevrilmiş hali beyazbıyık zaten.Karasakal'ın çakması. Beyazsakal nedir la? Bari sakalı olsa.
Kibar olmaya çalışmıştım. Çünkü forumda lan desem saygısız, terbiyesiz oluyorum.O dediğin insanlar genelde vasıfsız olur ama... Kardeş katletmez.