Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Edward Newgate †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 417 88.5%
  • Sevmem

Kullanılan: 54 11.5%

• Kullanılan toplam oy
    471
Öyle veya böyle kapışan adamlara laf atıp topuklayan adam övüyorsun.Sonra ünvan diyorsun bende sana soruyorum bu ünvan varken Kaidonun ünvanı ne oluyor ve Wb buna rağmen ünvanı ne diye alıyor? Sen hala hikaye anlatıyorsun.
Kaido'nun ünvanını tekrar oku insanlar böyle söyler diye başlıyor.

Topuklama olayına gelirsek bir topuklama yok adam korktu da kaçtı gibi hikaye anlatma bize şimdi.

Daha güçlü görüldüğü için alıyor ünvanı ne diye alacak bu da büyük artı yazıyor işte neyini anlamıyorsun.

Edit: dövüşmeleri bir işe yaramaz nasıl dövüştükleri önemli. Yüz karası bir dövüş xD

Kaido'nun ünvanını tekrar oku insanlar böyle söyler diye başlıyor.

Topuklama olayına gelirsek bir topuklama yok adam korktu da kaçtı gibi hikaye anlatma bize şimdi.

Daha güçlü görüldüğü için alıyor ünvanı ne diye alacak bu da büyük artı yazıyor işte neyini anlamıyorsun.
Neye göre?Varsayım olarak kimilerine göre Kaido daha güçlü görülüyor o ne olacak?Ünvanları veren ödülleri veren yine bu adamlar değil mi?Dümdüz topukladı işte bırak hikayeyi red.Garp ve Rogera yardım edeyim şurda bekleyeyim bile demedi.

Oda'nın çerçeve içinde yazdığına göre
Sengoku'ya göre
Bigmom'a göre
Vesaire vesaire.
İşine gelince Sengoku işine gelmeyince Sengoku kim yalan ne biliyor o falan ahahahhsdhdhjdjs Aynen reis aynen ondan.Yazar Xebec-Garp-Roger farklı noktaya koymuş Wb yi farklı noktaya koymuş Kaido-Bm ayrı noktaya koymuş burada işte.Yok o ona şu ünvanı vermiş bu ünvanı vermiş gerçeklere bakınca topuklamaktan ortalığı tozu dumana katmışlar işte.

İşine gelince Sengoku işine gelmeyince Sengoku kim yalan ne biliyor o falan ahahahhsdhdhjdjs Aynen reis aynen ondan.Yazar Xebec-Garp-Roger farklı noktaya koymuş Wb yi farklı noktaya koymuş Kaido-Bm ayrı noktaya koymuş burada işte.Yok o ona şu ünvanı vermiş bu ünvanı vermiş gerçeklere bakınca topuklamaktan ortalığı tozu dumana katmışlar işte.
Ne analdin bilmiyorum gerçek en güçlü denilmiş WB'ye dis atılarak.
Koymuş işte farklı noktaya Şebek'i yenen Garp yalan dolanına rağmen WB'ye basmış Mührü Oda xD

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık