İşte merak konusu WB kimseyi yendiğini de bilmiyoruz. Ünvanı nasıl almış büyük kolpa çıkacak gibi.Ne ünavnı Reis yalan dolan habere rağmen ünvan bile alamamış xD hahaha

Ayrıca bölümde gerçek en güçlü diye bir ibare olması da ayrı bir ironik olmuş.

İşte merak konusu WB kimseyi yendiğini de bilmiyoruz. Ünvanı nasıl almış büyük kolpa çıkacak gibi.Ne ünavnı Reis yalan dolan habere rağmen ünvan bile alamamış xD hahaha

Çok ironik hahahaha Garp'a artı yazdıracam diye çıktığın yolda WB'ye büyük artı yazdık xDİşte merak konusu WB kimseyi yendiğini de bilmiyoruz. Ünvanı nasıl almış büyük kolpa çıkacak gibi.
Ayrıca bölümde gerçek en güçlü diye bir ibare olması da ayrı bir ironik olmuş.![]()

Nasıl kazandı bilmiyoruz. WB'ye dis atılarak gerçek en güçlü denilmiş.Çok ironik hahahaha Garp'a artı yazdıracam diye çıktığın yolda WB'ye büyük artı yazdık xD
Yalan dolan Şebek'i tek başına yenen kişi diye bilinmesine rağmen WB en güçlüymüş![]()
Wb bence korkusunu yenmiş en fazla artık topuklamayı bırakınca buna moral olsun diye ünvan vermiş olabilirlerİşte merak konusu WB kimseyi yendiğini de bilmiyoruz. Ünvanı nasıl almış büyük kolpa çıkacak gibi.
Ayrıca bölümde gerçek en güçlü diye bir ibare olması da ayrı bir ironik olmuş.![]()

Güzel artı yazdırdın, demek WB, şebeği tek başına yenen kişi var diye yalan uydurulmasına rağmen en güçlü olabiliyormuş xDNasıl kazandı bilmiyoruz. WB'ye dis atılarak gerçek en güçlü denilmiş.![]()
Ya karışmayayım diyorum dayanamıyorum Wb varken Kaidonun ünvanı yok muydu? 1v1 varsa Kaido yenilmez denmedi mi?Havada karada denizde en güçlü yaratık denmiyor muydu?Wb kimi yendi ünvan aldı? Cevap var mı yok.Aynı şekil Mihawk.Adamda ünvan var ama kimden aldı kimleri yendi yok izi bile yok adı bile geçmiyor.Bi Shanks ile Shanksin 2 kolu varken düello atıyorlarmış tek bilinen bu.O yüzden bu ünvanlar hep boş kalıyor.Güzel artı yazdırdın, demek WB, şebeği tek başına yenen kişi var diye yalan uydurulmasına rağmen en güçlü olabiliyormuş xD
Teşekkürler Alpa xD
@Reiper kardeşim haklı olabilirsin Kaido TV'de olsa adayı ters çevirirmiş diye yorumladım.
Aynen aynen onlar boşa geliyor ama 2v1 bile şebekle başa baş kapışma atamamış garp boşa kalmıyor xD ne anlatıyorsun Reis ?Ya karışmayayım diyorum dayanamıyorum Wb varken Kaidonun ünvanı yok muydu? 1v1 varsa Kaido yenilmez denmedi mi?Havada karada denizde en güçlü yaratık denmiyor muydu?Wb kimi yendi ünvan aldı? Cevap var mı yok.Aynı şekil Mihawk.Adamda ünvan var ama kimden aldı kimleri yendi yok izi bile yok adı bile geçmiyor.Bi Shanks ile Shanksin 2 kolu varken düello atıyorlarmış tek bilinen bu.O yüzden bu ünvanlar hep boş kalıyor.
Wb yendi mi peki? Adam topukladı gitti adadan bi yanda savaşan adamlara laf çakıyorsun diğer tarafta topuklayan adama övgüler diziyorsun.Soruma cevap ver Kaidonun ünvanı var mı yok? O varsa Wbnin ünvanı ne işe yarıyor? Wb kiminle kapışmış?Wanoya gidememiş Bm ile bir teması yok bilinmiyor şimdilik Roger ile Oden varken yalandan vuruşup antrneman modunda takılıp yiyip içiyorlar eee ne kaldı geriye?Aynen aynen onlar boşa geliyor ama 2v1 bile şebekle başa baş kapışma atamamış garp boşa kalmıyor xD ne anlatıyorsun Reis ?
Yalan dolan haberle Şebek'i tek başına yendi diye geçiyor adam buna rağmen bir iki yıl sonra garp ve roger yaşarken en güçlü demişler WB'ye, biz de bastık artısını sen hikaye anlatmaya devam edebilirsin tabi.
Uzatma böyle yorumlarıWb yendi mi peki? Adam topukladı gitti adadan bi yanda savaşan adamlara laf çakıyorsun diğer tarafta topuklayan adama övgüler diziyorsun.Soruma cevap ver Kaidonun ünvanı var mı yok? O varsa Wbnin ünvanı ne işe yarıyor? Wb kiminle kapışmış?Wanoya gidememiş Bm ile bir teması yok bilinmiyor şimdilik Roger ile Oden varken yalandan vuruşup antrneman modunda takılıp yiyip içiyorlar eee ne kaldı geriye?
Öyle veya böyle kapışan adamlara laf atıp topuklayan adam övüyorsun.Sonra ünvan diyorsun bende sana soruyorum bu ünvan varken Kaidonun ünvanı ne oluyor ve Wb buna rağmen ünvanı ne diye alıyor? Sen hala hikaye anlatıyorsun.Uzatma böyle yorumları
Bir yalan haber var Şebek'i garp yendi diye.
Ve WB buna rağmen en güçlü ilan edilmiş roger ve garp yaşarken.
Olay bu, biz de bastık artısını.
Ha kapışma derken adamlar başa baş kapıştılar da biz mi haklarını vermedik. 2v1'de dayak yiyen adamlara da yükselecek değiliz Lukcum xD