Adam Thatch'in ölümüne bile ses çıkarmamış bu seferlik istisna demiş asdfdsaafhh Oden Momo veya Hiyori ölmüş umurunda olur mu?Kendi tayfasında Wano'lu bir karakter var. Oden'in çoçukları onun gemisinde doğmuş, Wano'da ki samuraylarla tanışmış. Yeterince alakası var. Hiç alakası olmadığı Balık Adam adasını himayesi altına alan WB için Wano'nun çok daha fazla anlamı olmalıydı.
İşte Kaido'nun bölgesi diye gidemedi diyorum bende. Eğer senin dediğin gibiyse de karaktersizlik yapmış hangisi daha kötü bilemiyorum artık. Oden tayfadan gitti diye başına gelenleri hak ettiğini düşünmüşse eğer cidden vefasızmış.Himaye altına almak diğer küçük korsanlardan korumak için. Yonkoların kendi bölgeleri var ve orayı Kaido almış. Tayfasındaki WANOLU zaten bunca yıl merak edip dönmediyse beni ilgilendirmez oralı olması. Zaten samuray ve çocuklar da kayıptı 20 yıldır.
O da var doğru. Roger'ın oğlu diye Ace'i kayırıyor olabilir. Ondan kalan tek yadigar sonuçta.Adam Thatch'in ölümüne bile ses çıkarmamış bu seferlik istisna demiş asdfdsaafhh Oden Momo veya Hiyori ölmüş umurunda olur mu?
Karasakal'ın tehkikeli olduğunu farkettiğinden Ace'in ona yem olmasını istemedi bence. İstisna demesinin sebebi planlı olmak için muhtemelen. İçinde kötü bir hissin olduğunu da söyledi çünkü.Adam Thatch'in ölümüne bile ses çıkarmamış bu seferlik istisna demiş asdfdsaafhh Oden Momo veya Hiyori ölmüş umurunda olur mu?
Adamın eceli gelmiş Akainu'ya pay biçiyorlar.Kendisini Akainu değil, yaşlılık ve hastalık öldürmüştür. Amiralcilerin bu garip yorumlarını görse kalpten gidebilirdi bir de.
Garp kim ?Adam türünün tek örneği hem Garp hem WB övüyor.
Sözde, WB tayfasının kılına zarar gelse dünyayı yıkacak. Mf'yi bile yıkamadı, Wanoluların ahını aldı, Oden'i koruyamadı, Theatch'ın intikamını alamadı. Boş beleş korsanlık yaptı. Roger hastalıktan ölmese bütün dünyaya diz çöktürürdü reis.Birçok garibanın ve de ençok Wanoluların ahı ile gitti, basti bir suçlu ama Oda iyi pazarladı.