Kardeşini öldürseler baban bu seferlik es geçicem der miydi?Çocukken babama kavga ettim dediğim zaman, kavganın kazananı fark etmeksizin üstüne azar yerdim. Babam gidip çocuklara veya çocukların babalarına dalmazdı.
Babam=Beyazsakal ve ikisi de yaptıklarında haklılar.
Kaido çocuk değil ki, Oden de çocuğu değil kardeşi.Çocukken babama kavga ettim dediğim zaman, kavganın kazananı fark etmeksizin üstüne azar yerdim. Babam gidip çocuklara veya çocukların babalarına dalmazdı.
Babam=Beyazsakal ve ikisi de yaptıklarında haklılar.
Thatch veya Oden öldürülen kardeşim gibi çocuk mu? Veya babam kardeşimi öldürdüklerinde polise gitmek yerine, kardeşimin canlanmayacağını bile bile kardeşimi öldürene ve tüm sülalesine mi dalmalıydı? Sonuç olarak biz babasız kalmaz mıydık bu durumda?Kardeşini öldürseler baban bu seferlik es geçicem der miydi?
Örnek veriyorum hocam. Boş sorun çıkarmıyor, gidip intikam almaya çalışsa ben o dayağı yememiş olmuyorum. Dayak yerken babamdan yardım istesem eder. Ama sonrasında bu işin geri dönüşü olmuyor.Kaido çocuk değil ki, Oden de çocuğu değil kardeşi.
Wb polise mi gitsin?Thatch veya Oden öldürülen kardeşim gibi çocuk mu? Veya babam kardeşimi öldürdüklerinde polise gitmek yerine, kardeşimin canlanmayacağını bile bile kardeşimi öldürene ve tüm sülalesine mi dalmalıydı? Sonuç olarak biz babasız kalmaz mıydık bu durumda?
Örnek veriyorum hocam. Boş sorun çıkarmıyor, gidip intikam almaya çalışsa ben o dayağı yememiş olmuyorum. Dayak yerken babamdan yardım istesem eder. Ama sonrasında bu işin geri dönüşü olmuyor.
Kaido kim köpek ki Wb'yi öldürecek lan?@Chris WB gidip Kaido savaşında ölse, salak gidip öldü derdin la sen.
Akainu ve Teach kim köpekti de öldürdüler? O işler belli olmaz işte.Kaido kim köpek ki Wb'yi öldürecek lan?
İşi Dünya Hükumeti'ne havale edebilir.Wb polise mi gitsin?
Ayrıca hadi oden olayında adamları ölecek diye geçiştirdik, teach'e dalsa ölür müydü? Ki kendisinin gitmesine bile gerek yoktu. Marcoyla ace'i yollasa bile yeterdi.
Prodüksiyon yok tuzak yok şartlar eşit Wb'de squardonun imzası yok dostum. Bu şekilde Kaido'nun Wb'yi öldürebileceğini hayal edemiyorum ben.Akainu ve Teach kim köpekti de öldürdüler? O işler belli olmaz işte.
Hastalığı ve yaşlılığı var işte. Genç hali karşısında zaten Kaido'nun şansı yok ama son haliyle Kaido'yu yenememe ihtimali vardı, derim. Savaş sırasında bir anlık bocalamada amiraller ölümcül yaralar bıraktı üzerinde. Kaido karşısında bocalasa yine aynısı olurdu.Prodüksiyon yok tuzak yok şartlar eşit Wb'de squardonun imzası yok dostum. Bu şekilde Kaido'nun Wb'yi öldürebileceğini hayal edemiyorum ben.