Eyy Sensey! Seni ve tüm Ray terledi diyenleri vicdana davet ediyorum. Adamın tek terlediği yer onlara da yardım etmem gerek diye endişelendiği yer. Kizaru kendisini atlatıp onlara ulaşacağını sandığıı anda ise çiziyor yüzünü. Uzun zamandır kılıç kullanmadığını da açıkça belirtiyor. Benim gördüğüm terleyen değil uzun süre sonra dövüştüğü için şevke gelen bir ihtiyar.Tekrardan batkım ben mi yanlış hatırlıyorum diye. Ray 2 kez keşke diyor. İlkinde Kuma'ya gitmek istiyor ama olmuyor diyor. Zaten terler içinde. İkincisinde ise benzer bir olay var ve bu sefer ek olarak yaşlıyım diyor. Hasır Şapkalara yardım edemedim diyor. Ben buradan büyüklü, küçüklü güç dengesi çıkartmam. Gördük ki bir karakterin bir karakteri durdurması için denk güçte olmasına gerek yok. Bana sorarsan Yaşlı Ray o savaşa devam etse net harcanırdı. Genç haliyle gelse öyle olmazdı elbette.
Ben karakterlerin gücünü değerlendirirken sunuluş şekillerini baz alırım. Buraya Ray vs Kizaru'yu atıp. Zirve Ray vs. Kizaruyu halkın taktirine bırakıyorum sevgili denizci bey.