@justahuman WB'yi küçük görmüyorum, diğer Yonko'lardan çok önde. Ama Roger'in de bir adım önde olduğu su götürmez bir gerçek bence, çünkü hükümet bile adamdan tırsıyor, yaptığı eylemleri bile başkasına mal ediyor çoğunlukla. Yani adamın tonla icraatının bile esamesini okutturmuyor hükümet set vurarak. Yoksa şöhret konusunda WB'yi ikiye değil beşe falan katlardı. Ben zirve gücünde diye de yorumlayamam Roger'ı dediğim gibi hastalık durumu var. Belki de Xebec ile yaptığı dövüşte zirveydi. Ben tamamen tahmin üzerine konuşmuyorum senin dediğin gibi, seride geçen konuşmaları da göz önünde bulunduruyorum. Roger'ın en büyük rakibi Xebec dendi, WB değil. Aynı şekilde Roger yaşarken şöhretini gölgelemeye çalışan bir hükümet vs var, hastalık durumunu da göz önünde bulundurunca bende böyle bir görüş ortaya çıktı.
Ray konusunda da dediğim gibi, güçlü olan yaşlıyken de icraat yapıyor. Ray genç olsam onları kurtarırdım diyorsa, Garp da direkt olarak Akainu'yu öldürürüm diyor. Genç olsam öldürürdüm falan değil.