Zaten seride Reylihin sözünden sonra "fethettik" dediği nanenin bildiğimiz anlamda olmadığı çok ortada idi de bazıları inatla görmezden geldi.Tabi flashback öncesi yıllarca Roger Kral olmuş demek ki Wb'den bariz daha güçlüydü denmiş, adam Grand Line'ı fethetmiş denmiş. Ben de böyle şeyler demiştim hatırlıyorum. E flashback geldi ve görüldü ki, Roger Beyazsakala net bir üstünlük kurmamış ve dahi Korsan Kral olabilme nedenlerinden biri de Beyazsakala kadar uzanıyor. Ve Korsan Krallık ve Grand Line fethi de bildiğimiz anlamda bir fetih değilmiş, Roger'ın keşif olarak bütün korsanlara üstünlük kurması olarak lanse edildi flashbackte. Elde kaldı bir hastalık argümanı.
Yalnız şöyle fetih yaptı böyle fetih yaptı denildikten sonra farklı bir fetih anlamı verilmesi Roger'ın hasta fanları için ne şok olmuştur be.
Kaido=Croco no mi model:YonkoGerçekten one piece evreniyle alakası olmayan biri. Roger, Kaidou, teach gibi korsanlığın adının yakıştığı isimlerin yanında evcilik oynamaya gelmiş hir işsizdir.
Kıyaslamıyorum zaten. Taklitler aslını yaşatır. Kaido ile Babalık'ı kıyaslayınca @Monkey D. Chris Kaido'nun ne kadar kalitesiz bir karakter olduğunu belirtmek için yazdım.Doflamingo ve Crocodile çok daha başarılı karakterler bence. Kaido yine Big Mom'dan filan çok daha iyi ama bunlar kadar derin değil. Crocodile çok fiyakalı adam Kaido ile filan bir tutulamaz. Serideki aforizmaların da zaten yarısı Dof'a ait. Yani çok yanlış bir kıyaslama.
Korsan temasının işlendiği bir manga da evcilik oynayan adam değilde, dünyanın en büyük savaşını çıkaran adam mı kalitesiz?Kıyaslamıyorum zaten. Taklitler aslını yaşatır. Kaido ile Babalık'ı kıyaslayınca @Monkey D. Chris Kaido'nun ne kadar kalitesiz bir karakter olduğunu belirtmek için yazdım.
O savaşı da WB çıkardı sanki. Kaido'nun bir savaş çıkardığını görmedim henüz.Korsan temasının işlendiği bir manga da evcilik oynayan adam değilde, dünyanın en büyük savaşını çıkaran adam mı kalitesiz?
Wb, ace'i kurtarmak için tüm tayfasını dağıtıp ölen bir loser. Objektif bakan biri adamın ne kadar boş olduğunu anlar zaten.O savaşı da WB çıkardı sanki. Kaido'nun bir savaş çıkardığını görmedim henüz.