Wiki'den o kısmı değiştirmişler. Ben oraya göre yazıyorum çünkü.Abi şu kısım hatalımı bilmiyorum. Beyazsakal ace'i yollamamıştır. Ace artis tavrı ile kendi gitmiştir ama wb shanksa geri çağıramam atarı yapar. Savaş alanında ise tüm dünyanın gözü önünde suçu kendi üzerine alır seni ben yolladım der. Normalde ace kendi gider hatta wb orda uyarır içimde garip bir his var gibi birşeyler belirtiyordu. Çeşitli kaynaklardan baktım bu kısımı düzeltirsen iyi olur abi eğer ben hatalı biliyorsam doğrusunu anlatırsan sevinirim.
Açıklanmadan önce 200 sanıyorduk. 72 yaşında.Bütün mesajları okuyacak kadar mecalim yok, soruyorum. Çeviride 72 yaşında olduğu yazıyor ancak altta 200-300 yaşında olduğu yorumları dönmüş, eskiden tabi. Şimdi, WB'nin gerçek yaşı kaç? 72 mi, 200-300 arası mı?
bana mantıklı gelmişti. Devler normal insanlardan 3 kat daha uzun yaşıyor WB cüssene bakarak normal bir insandan 2 kat daha uzun yaşar demiştim. Gerçi artık hiçbir manası yok bunu söylememin ama neyseTeşekkürler.
200 küsür yaşında olması mantıksız gelmişti açıkçası.
Erken gitmiş o zaman200 yaşında olabilir aslında. One Piece dünyasında normal insan ömrü 140 yıl zaten.
Bizim dünyaya göre 40 küsürlü yaşlarda öldü sayılır.Erken gitmiş o zaman