Akainu'nun gücü ve korkunçluğu adamın yanına yaklaşmaktan kaynaklanıyor yoksa kaçma durumuysa diz çöküp mallık yapmadığın sürece bellli bir hızın üstündeysen Akainu'ya yakalanmayabilirsin WB korsanlarının aksi tarafı ulaşmak istedikleri bi hedefin olması ve bu hedef için 3 amirali ve nicelerini aşmak zorunda olmalarıydı sonuçta Akainu gibi adamın yanına yaklaşırsan ağzını yüzünü eline erimiş bi şekilde verir.
WB ise Akainu'nun üstü gibi bi canavar burdaki karekterlerde uzaktan atacakları saldırılarla bu adamı deviremeyeceklerine göre yanına yaklaşan bir iki elemanı indirir zaten uykusunda bile aktif olan hakisi var ve Hq'de bir çok saldırıyı önceden sezebildiği gösterildi, bir iki elemana gelince onlarda etkisiz geriye kalan bir iki içinde endişe etmeye gerek yok

Not:Shicler çok güçlü olsalarda yonkou'lar arasında belkide alamayacakları tek adam WB çünkü inmesi için bi dünya darbe alması lazım ve o darbeleri alırken götüreceği bir kaç sayı işleri tersine çevirir.