Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Edward Newgate vs. Savaş Lordları

Kim kazanır?

• Edward Newgate

Kullanılan: 1 20.0%
  • Savaş Lordları

Kullanılan: 4 80.0%
  • Yenişemezler

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

TheCrux

Shirohige çok sevdiğim karakterdir hepsi tek tek veya ikişer olarak arka arkaya gelse alır ama 7siyle aynı anda ihtimal vermiyorum mihawk amiral seviyesinde görüyorum dof değil ama yakın,hancock sağlam bir haki kullanıcısı,kuma o kadar ezilecek bir karakter değil saldırı tekniği çok geçerli shichiler alır bana göre

İlginç.Mihawk tahminim amiral seviyesi,Dof ona çok yakın,Kuma,Hancock,yami Teach falan da çok sağlam.Özellikle Teach'in iptali çok işe yarar.7 shichi bir yonko indiremiyorsa zaten süpernovalar boşuna ittifak yapmasın anca ayakkabısını alırlar yonkonun.WB güçlü adamdır ama god da değildir.

Bir de 3 amiral vs WB olsa amiraller kazanır. 3 amiral vs shichibukai olsa shic'ler kazanır. Öyle de bir izlenim var.

Beyazsakal'a hayati bir darbe vurabilecek shichi yok sanki. Belki Mihawk. Ama sanmıyorum ki dof jinbei falan hayati bir yara açabilsin üzerinde. Ha vururlar mı vururlar ama beyazsakala işlemez vurdukları.
Niye işlemez? Çöp denizciler bile kılıç falan saplıyordu.Yüzlerce kılıç,kurşun,top mermisi yarası aldı.Yaraya dayanmak başka şey işlemez demek başka şey.

Kuma lazeriyle,Mihawk kılıcıyla,Dof ipleriyle,Hancock tekmeleriyle,Teach yumruklarıyla,Croco kumuyla,Moria gölgeleriyle hasar verir.Ki bunların verdikleri hasar op serisine göre basit diyebileceğimiz kurşun yarasına benzemez.Bunların ataklarının tek başlarına ölümcül olup olmamasının önemi yok hepsinin ardısıra saldırı yapması totalde ölümcül yaralar alması demek WB'nin.

Niye işlemez? Çöp denizciler bile kılıç falan saplıyordu.Yüzlerce kılıç,kurşun,top mermisi yarası aldı.Yaraya dayanmak başka şey işlemez demek başka şey.

Kuma lazeriyle,Mihawk kılıcıyla,Dof ipleriyle,Hancock tekmeleriyle,Teach yumruklarıyla,Croco kumuyla,Moria gölgeleriyle hasar verir.Ki bunların verdikleri hasar op serisine göre basit diyebileceğimiz kurşun yarasına benzemez.Bunların ataklarının tek başlarına ölümcül olup olmamasının önemi yok hepsinin ardısıra saldırı yapması totalde ölümcül yaralar alması demek WB'nin.
O marineforddaki hastalanmış ve ağır yaralı olan haliydi. Konuyu açan arkadaş Wb'nin hasta olmayan halini baz almış yani uykusunda bile Ace'i tekleyebilen bir adamdan bahsediyoruz, Gold Roger dengi olan.

Ben Wb'nin genç halini baz alıyorsak 3 amirali bile tek başına yenebileceğini düşünüyorum.

O marineforddaki hastalanmış ve ağır yaralı olan haliydi. Konuyu açan arkadaş Wb'nin hasta olmayan halini baz almış yani uykusunda bile Ace'i tekleyebilen bir adamdan bahsediyoruz, Gold Roger dengi olan.

Ben Wb'nin genç halini baz alıyorsak 3 amirali bile tek başına yenebileceğini düşünüyorum.
Genç hali değil Mf'deki hali.Sadece kalbi teklemeyecek diyor.

Akainu iki defa böğrünü deşti. Squardo'nun kılıç darbesi var bir de. Sağlam bir Beyazsakal onları da yemezdi. Bak ben de diyorum ki Beyazsakal o darbeleri alır ama hiçbiri indirmez o darbelerden. Tek bir şok dalgasıyla Aokiji(logiadır kendisi)'yi ne hale düşürdüğünü sen de gördün. Beyazsakala güçleri yetmez diyorum.
Sağlam dediği kalp teklememesi sadece.Squardo'dan kılıç yemesi kendi acizliği.O sayfaları tekrarlamaktan bıktım.Squardo'yu bile karşılayamadı.Arkadan saldırmasına rağmen Akainu'ya kafasının yarısını kaptırdı.Eskiden uykusunda Ace'i tekleyebilen biri ama Mf'de Marco'nun da söylediği üzere eskisi gibi değil,eski WB Squardo'yu savuşturabilirmiş.Hantal olduğunu da göz önünde bulundurursak shichiler gayet de güzel hasar verir.Bazıları uzak saldırı da yapabiliyor zaten.Vura vura öldürürler.Bazı shichiler de ölecektir ama son kalan kişi veya kişiler shichiler olacaktır.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık