Linlin Kaido'dan daha iyi bir yönetici. Halkın temel ihtiyaçlarını karşılamada sorun çekmiyor.Yardım kolileri yakındır.
Bak Linlinim nasıl düşünceli. Kek adasında aç sefil insan yok, halk mutlu.
Umarım Wano'nun dağlarında da bu bayrak dalganır:
Linlin Kaido'dan daha iyi bir yönetici. Halkın temel ihtiyaçlarını karşılamada sorun çekmiyor.Yardım kolileri yakındır.
Bak Linlinim nasıl düşünceli. Kek adasında aç sefil insan yok, halk mutlu.
Diyen olsa keşke. Morgans Gorosei'ye ayar verdi diye başlık atsa filan.Acab Dünya Hükümeti toplantılarında birileri çıkıp, "Dünya 5'ten büyüktür, ey Dünya Hükümeti." diyor mudur?
Belki Alabasta olayı bununla alakalıdır.Diyen olsa keşke. Morgans Gorosei'ye ayar verdi diye başlık atsa filan.
Oda en son seri bitimine 5 yıl var demişti, onca konu arasında bunu nasıl sığdıracak acaba. Babasına zarar gelmesi durumunda Vivi Mugiwara'lardan yardım isteyebilir. Ya da Vivi'yi almaları durumunda Luffy ler yardımına koşabilir.Belki Alabasta olayı bununla alakalıdır.
+∞Paso Wanoya çökememiş geyiği yapılıyordu.Bu kadar boş beleşin olduğu bir ülkeye çöküp ne yapacaklarmış.
Ama hükümet gerçekten dokunamuyor. xd herifler bir halt var sanıyor Wano'da. :/ Halbuki Kaido'dan önce Garp ile Sengoku gitse, başlarında güçlü bir Oden olsa dahi poşet ederlerdi. Ama Wano şöyle Wano böyle. xd+∞
Wano abi hükümet bile dokunamıyor abi