Django Unchained filmini bilirsin hacı, bilmiyorsan kısaca bir sahne söyleyim. Siyahi insanlar 2. sınıfı bırak hayvandan daha aşağı sayılıyor. Neyse adamların kafesi açılıyor köle olarak götüren adamlar öldürüyor ama bunlar kaçmıyor öyle bekliyor. Neyse filmi izlersin zeten izlemişsindir. Sizde haklısınız ne deyim ölümsüz güçlü liderleri falan çıkabilir. Beni ikna ettiniz ama yarı yarıya deyim.Garp istediğini yapıyor. Denizci olmasının amacı halkı korumaktır. Ama Amiral olmak istememiş. Bu yüzden Kong'u kendisinden üstte olan adamı 3 kere reddetmiş. Garp'ın pek yönetimde etkin olduğunu görmedik. O yüzden onu bilmiyorum. Ama Akainu, Sengoku Hükümet'ten tamamen şikayetçiler. Bu kadar şikayetçi iseler neden ceremesini çekiyorlar. Hadi Denizciler politik yönden buna katlanmak zorunda olsunlar. Peki Gorosei bile bu adamların kararlarından dolayı sıkıntı çekiyorlarken neden hala daha onlara katlanmak zorunda kalsınlar? CP0 neden direk Kutsallara çalışıyor? Bana sadece sahip oldukları o kan yeterli gelmiyor.
Zoro kutsal çıksın var ya daha ne isterim, boşuna denk değilmiş deriz. D.leri yıkan güç onlardan daha güçlüdür zaten. Nasıl olduğunu bilmiyorsak , bilene kadar Kutsal>D. kabul ederim.Aklima gelmisken soylim zoro'da kutsal cikabilir