Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Dünya Hükümeti Kaç İmparator Oluşumu Eder?

Dünya Hükümeti Kaç Yonko Oluşumu Eder?

• Kullanılan toplam oy
    364
Meymenetsiz olmaktan daha ziyade ben hiçbir zaman bu yaşlıların o kadar güçlü olacağını düşünmedim.

Ya şimdi bunlardan birkaç tanesi geçmişte çok güçlü olmuş olabilir. Yara izi efendime söyleyim özel kılıç falan bunun göstergesi.

Ama

Bu yaşlıların sanıldığı gibi dünyanın zirvesinde olduğunu da sanmam. Neden olsun ki? Ne gereği var? Ekonomiden, iç işlerinden, maliyeden, hukuktan(yani kısava hükümet konuları) anlamak için neden güçlü olmaya ihtiyaç olsun ki?

Bu şunun gibi bir şey, biz hikaye çizgisinde hiç kral görmesek herhalde tüm kralların en az koramiral seviyesinde olduğunı düşünenler çıkardı. Hani Cobra(ki kendisi 20 özel aileden gelen birisi) çok mu güçlü? Wapol süper mi?

Ha yarın bir gün yanlarına giren güçlü biriisni pataklarken görürsek şaşırmam. Ama tersi olursa da mantıklı olması gereken bu derim.
Böyle çıkabilir ama bu adamların Sakazuki'ye posta koymasını, donanma kahramanı olmasa Garp'ı nasıl indireceğini düşünüyorum. Amiraller sırf böyle gelip gitti diye mi kutsal ejderlerin adamı oluyor mesela? Cp0'a güveniyor desek amiraller ile atışma şansı vermiyorum ben. Bütün gücün donanmada olduğunu zannetmiyorum yani var başka şeyler. Ya da goroseilerin ve İm'in gücü vardır ve dizginleri bu güçleri sayesinde ellerinde tutuyorlardır.

Son düzenleme:
Bence de böyle çıkacak ama bu adamların Sakazuki'ye posta koyacak, donanma kahramanı olmasa Garp'ı nasıl indireceğini düşünüyorum. Amiraller sırf böyle gelip gitti diye mi kutsal ejderlerin adamı oluyor mesela? Cp0'a güveniyor desek amiraller ile atışma şansı vermiyorum ben. Bütün gücün donanmada olduğunu zannetmiyorum yani var başka şeyler.
Ben CP0'ın tam tersi epey güçlü oldığunu düşünüyorum.

Meymenetsiz olmaktan daha ziyade ben hiçbir zaman bu yaşlıların o kadar güçlü olacağını düşünmedim.

Ya şimdi bunlardan birkaç tanesi geçmişte çok güçlü olmuş olabilir. Yara izi efendime söyleyim özel kılıç falan bunun göstergesi.

Ama

Bu yaşlıların sanıldığı gibi dünyanın zirvesinde olduğunu da sanmam. Neden olsun ki? Ne gereği var? Ekonomiden, iç işlerinden, maliyeden, hukuktan(yani kısava hükümet konuları) anlamak için neden güçlü olmaya ihtiyaç olsun ki?

Bu şunun gibi bir şey, biz hikaye çizgisinde hiç kral görmesek herhalde tüm kralların en az koramiral seviyesinde olduğunı düşünenler çıkardı. Hani Cobra(ki kendisi 20 özel aileden gelen birisi) çok mu güçlü? Wapol süper mi?

Ha yarın bir gün yanlarına giren güçlü biriisni pataklarken görürsek şaşırmam. Ama tersi olursa da mantıklı olması gereken bu derim.
Benim bu konuda kafam bir gidiyor bir geliyor. Goroseiler birer yonkou ya da amiral üstü güç olmayacaklarsa yani daha az güçlülerse o zaman hemen yani Wano'dan sonraki rakipler olup aradan çıkmalılar. Ama böyle bir senaryoda goroseinin Akainu'ya "siz hükümetin görünen yüzüsünüz" cümlesinin altı dolmaz. Çünkü son savaş goroseilerin olmayacağı bir şekilde gerçekleşirse geriye amirallerden başka kim kalır ? Bir Vegapunk. Bu durum kimi tatmin eder ? Şahsen beni etmez. Daha Wano'da amiral seviyelerine gelen Luffy-Zoro ikilisi varken kimseyi tatmin edeceğini de sanmıyorum.

Öte yandan beni güç konusunda en çok işkillendiren adam Kel Gandhi. Sen ekonomi, maliye, hukuk diyorsun ya... Goroseiler dediğin gibi adamlar olsalar bu adamların birinde dünyanın en iyi 12 kılıcından birinin ne işi var ? Kılıçla mı siyaset yapıyor ? :) Hiç sanmıyorum. Geçmişte güçlü olup şu an siyaset yapsalar o kılıcı çizmesinin hiçbir manası yok Oda'nın.

Goroseilerin öyle hukukmuş, zartmış zurtmuş gibi şeylerle dünyayı yönettiklerini de sanmıyorum. O kadar demokratik bir evren değil bu. Adamlar bildiğin güç ve korkuyla hükmediyor. Goroseiler "İmu-sama bize isim ver ışıklarını söndürelim" derken X kişinin yatak odasının ışıklarını kapatmaya gittiklerini düşünmüyorum :) Adamlar bildiğin diyor ki, bize isim ver bu dünyadan rızıklarını keselim.

Velhasıl mantıken güçlü çıkmalılar. Belki Bonney kozuyla belki farklı bir yolla. Öteki türlüsü çok basit olur son savaş için.

Benim bu konuda kafam bir gidiyor bir geliyor. Goroseiler birer yonkou ya da amiral üstü güç olmayacaklarsa yani daha az güçlülerse o zaman hemen yani Wano'dan sonraki rakipler olup aradan çıkmalılar. Ama böyle bir senaryoda goroseinin Akainu'ya "siz hükümetin görünen yüzüsünüz" cümlesinin altı dolmaz. Çünkü son savaş goroseilerin olmayacağı bir şekilde gerçekleşirse geriye amirallerden başka kim kalır ? Bir Vegapunk. Bu durum kimi tatmin eder ? Şahsen beni etmez. Daha Wano'da amiral seviyelerine gelen Luffy-Zoro ikilisi varken kimseyi tatmin edeceğini de sanmıyorum.

Neden illa gorouseilerle dövüşüleceği bir senaryo olmak zorundaki? Seri sonuna kadar pekala orada dikilen beyin takımı halinde kalabilirler. Ki çok küçük çaplı da olsa örneğini Spandam ve CP9'fa yaşadık. (Şimdi kesin Spandam'da beyin mi var diyeceksin de o ayrı demek istediğimi anladın sen :ehe: ). Ya da güçleri varsa eğer son savaşta başkalarıyla dövüşebilirler. Misal diğer D.'lerle falan.

Ama böyle bir senaryoda goroseinin Akainu'ya "siz hükümetin görünen yüzüsünüz" cümlesinin altı dolmaz. Çünkü son savaş goroseilerin olmayacağı bir şekilde gerçekleşirse geriye amirallerden başka kim kalır ? Bir Vegapunk. Bu durum kimi tatmin eder ? Şahsen beni etmez. Daha Wano'da amiral seviyelerine gelen Luffy-Zoro ikilisi varken kimseyi tatmin edeceğini de sanmıyorum.
Eh diyorum ben CP0 var diye. Zaten o görünen yüz meselesi de tam CP0 ortaya çıktığı zamanlarda dile getirildi. Hani bu noktada Oda daha saklamaz Amiral güvü adam diyorsun da sanki şuankiler adeta birer İtachi anasını satim :ehe:. Tamam tasarımları iyi de öyle eşsiz falan değil. Alt tarafı 3 tane dana güçlü adam çizecek işte.

Öte yandan beni güç konusunda en çok işkillendiren adam Kel Gandhi. Sen ekonomi, maliye, hukuk diyorsun ya... Goroseiler dediğin gibi adamlar olsalar bu adamların birinde dünyanın en iyi 12 kılıcından birinin ne işi var ? Kılıçla mı siyaset yapıyor ? :) Hiç sanmıyorum. Geçmişte güçlü olup şu an siyaset yapsalar o kılıcı çizmesinin hiçbir manası yok Oda'nın.
Yooo neden olmasın? Asker kökenli biriyse eğer eski gücünün kaynağını, hatırasını yanında taşımsı normal. Yani Oda 80 sene sonrasınj çizse Zoro'yu emma ile görsek dayı sen ihtiyarladın senin o kılıçla çizilmenin anlamı yok mu diyeceğiz :D

Goroseilerin öyle hukukmuş, zartmış zurtmuş gibi şeylerle dünyayı yönettiklerini de sanmıyorum. O kadar demokratik bir evren değil bu.
Yav iyi de bu kavramların tamamen demokrasiyle ilgisi yok ki :D. Yani Kuzey Koreliler ekonomi yönetimi yapmıuor mu mesela? Ot mu yiyorlar? Ya da ne bileyim teknolojiye yatırım yapmıyorlar mı? Bunun için planlaro programlaro yok mu? O şüşko füzelerü sihirle mi ortaya çıkarıyor.

Goroseiler "İmu-sama bize isim ver ışıklarını söndürelim" derken X kişinin yatak odasının ışıklarını kapatmaya gittiklerini düşünmüyorum :) Adamlar bildiğin diyor ki, bize isim ver bu dünyadan rızıklarını keselim.

Şimdi şöyle düşün

Hiç kutsal ejder görmesek

Ama sadece kutsallar Xebec'i tarihten sildi cümlesinde geçse.

Muhtemelen ben şuan kutsallar o kadar güçkü olmayabilir sildi derken amiraller cp0 vb güçlerin iplerini ellerinde tuttuklarındsn öyledir derdim sen de hayır dostum her biri amiral olmalı derdin bj mantıktan yola çıkarsak :D.

Goroseilerin öyle hukukmuş, zartmış zurtmuş gibi şeylerle dünyayı yönettiklerini de sanmıyorum. O kadar demokratik bir evren değil bu. Adamlar bildiğin güç ve korkuyla hükmediyor. Goroseiler "İmu-sama bize isim ver ışıklarını söndürelim" derken X kişinin yatak odasının ışıklarını kapatmaya gittiklerini düşünmüyorum :) Adamlar bildiğin diyor ki, bize isim ver bu dünyadan rızıklarını keselim.

Velhasıl mantıken güçlü çıkmalılar. Belki Bonney kozuyla belki farklı bir yolla. Öteki türlüsü çok basit olur son savaş için.
Hepsi Roger gücünde çıksa mükemmel olurdu seriye heyecan gelirdi.Hatta ben olsam şöyle yapardım Roger kk olunca bende kadim olayım beni de aranıza alın derdi bunlar da biraz denerdi.Ondan sonra ise Cp9’a sonradan gelen eleman vardı bir tane onun gibi gücünü beğenmez hadi lan oradan ezik diye defederlerdi.Roger da kahrından ölürdü hastalık falan yalan.:hhh:Nasıl senaryo ama.:oleyo:

Rob Lucci = Sabo gelir mi?
Ben yıl oldu bekliyorum gelmesi lazım böyle şeyler.Hükümet kurumu denizci amiralleri çok güçlü oluyor da yine aynı hükümette Müdür olan Magellan Cp0 başı olan adamlar niye amiral seviyesi olamıyor ? Hani bu artık içeriden bakış açısı olmuş objektif olamıyorlar yıllarca takip edenlerin algısı değişiyor.Op serisine dışarıdan bakan biri der ki o da hükümet kurumu bu da hükümet kurumu bu kurumların başları niye denk olamasın değil mi ? İhtimal bakımından yani.O açıdan Saka’ya kadar yolu var açıkçası.Üstte yazdığım gibi değil biri Abd hükümeti öbürü Şili hükümeti olsa neyse :D aynı hükümet bunlar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık