Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Dünya Hükümeti Kaç İmparator Oluşumu Eder?

Dünya Hükümeti Kaç Yonko Oluşumu Eder?

• Kullanılan toplam oy
    364
Başbuğ dragon, Kral Im; 5 bölge komutanı, 5 Gorosei; Şef kumandanı Kong, Şef kumandanı Sabo daha ne olsun
Donanma harici hükümet=devrimci fikrine bir şey demiyorum belki olabilir de. Daha sağ kol görmediğin adamı niye eski filo amirali ile denk tuttun onu anlamadım. Devrimciler Yonko'dan güçlü olabilir hala.

@sensey hesabıyla bakkal defterini bir toplayalım.Şimdi her amiral 1.5 imparator desek filo amirali Saka’yı da 2 saysak 6.5 imparator ediyor.Geri kalan ahaliyi de toplayıp düz hesap 7 imparatorda anlaşalım veresiye defteri kabarmasın. ?

Bunu kim çıkardı yav
Sen söyledin Fuji ile dövüşürken sağ kol seviyesi değildi diye. Ben sağ kol seviyesi olduğunu düşünüyorum niye olmasın? Adam bayağı bayağı aşmış haki teknikleri kullanıyordu. Yeni sağ kol olmuştur dediğini hatırlıyorum hatta, güncel olarak. Yeni sağ kol olmuş adamda filo amirali etmez zaten.

Sen söyledin Fuji ile dövüşürken sağ kol seviyesi değildi diye. Ben sağ kol seviyesi olduğunu düşünüyorum niye olmasın? Adam bayağı bayağı aşmış haki teknikleri kullanıyordu. Yeni sağ kol olmuştur dediğini hatırlıyorum hatta, güncel olarak. Yeni sağ kol olmuş adamda filo amirali etmez zaten.
o Miyata olmasın. Dressrosa Sabo sağ kol etmez diyordu.

ben yanındaki 5 çöple 2 amiralle savaşmış ona rağmen kızartma yapmış diyordum. Zaten şuan filo amirali etmez geleceğe yönelik bir eşleşme .d

o Miyata olmasın. Dressrosa Sabo sağ kol etmez diyordu.

ben yanındaki 5 çöple 2 amiralle savaşmış ona rağmen kızartma yapmış diyordum. Zaten şuan filo amirali etmez geleceğe yönelik bir eşleşme .d
Yok la sen de diyordun, hatırlıyorum net. O zaman gelecekte zaten devrimciler = 2 yonko olur. Yani hükümet = 6 yonko oluyor. Bundan bahsediyorum.

Oda yine gorosei üzerinden okuyucunun bir taraflarına kan pompalıyor. Bir şey çıkmaz bunlardan. Bakarsın Chopper dövüyor bunları. Oda öyle bir meymenetsiz.
Meymenetsiz olmaktan daha ziyade ben hiçbir zaman bu yaşlıların o kadar güçlü olacağını düşünmedim.

Ya şimdi bunlardan birkaç tanesi geçmişte çok güçlü olmuş olabilir. Yara izi efendime söyleyim özel kılıç falan bunun göstergesi.

Ama

Bu yaşlıların sanıldığı gibi dünyanın zirvesinde olduğunu da sanmam. Neden olsun ki? Ne gereği var? Ekonomiden, iç işlerinden, maliyeden, hukuktan(yani kısava hükümet konuları) anlamak için neden güçlü olmaya ihtiyaç olsun ki?

Bu şunun gibi bir şey, biz hikaye çizgisinde hiç kral görmesek herhalde tüm kralların en az koramiral seviyesinde olduğunı düşünenler çıkardı. Hani Cobra(ki kendisi 20 özel aileden gelen birisi) çok mu güçlü? Wapol süper mi?

Ha yarın bir gün yanlarına giren güçlü biriisni pataklarken görürsek şaşırmam. Ama tersi olursa da mantıklı olması gereken bu derim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık