Daha önce demiştim, yine diyorum. (Ki o zaman herkes itiraz etmişti)
World Government >> Marineford HQ >> Yonkou
World Government >> Marineford HQ >> Yonkou
Son düzenleme:
İtiraz etmekte haklılarmış. Dayanaksız.Daha önce demiştim, yine diyorum. (Ki o zaman herkes itiraz etmişti)
World Government >> Marineford HQ >= Yonkou
Neden dayanaksız olsun?İtiraz etmekte haklılarmış. Dayanaksız.
World Government> Marineford yazdın, farkında mısın?Neden dayanaksız olsun?
Garp, Sengoku, Kong, Akainu, Aokiji, Kizaru, Fujitora, Ryokugyu.
Yedi amiral seviyesi adam var. Bir de amiral adayı iki kişi daha var.
Üstüne Gorousei var. Im var. 10 tane CP oluşumu var.
Evet, cidden dayanaksız, lol.
Marineford'un hükümetin bir oluşumu olduğunun farkında mısın?World Government> Marineford yazdın, farkında mısın?
O zaman niye marineford olarak ayırıyorsun? Hasır şapka tayfası (Luffy dahil) Luffy'den daha güçlü demek gibi bir şey bu. xdMarineford'un hükümetin bir oluşumu olduğunun farkında mısın?
Şimdi sen de haklısın.O zaman niye marineford olarak ayırıyorsun? Hasır şapka tayfası (Luffy dahil) Luffy'den daha güçlü demek gibi bir şey bu. xd
Benim karşı çıktığım ya da daha doğrusu senin söylediğini sandığım şey, Dünya hükümetinde denizcilerden ayrı olarak bir oluşum var ve bunlar güç olarak denizcilerden daha güçlü. Denizcilerde Garp, Sengoku, Akainu, Kizaru, Fujitora, Green Bull gibi isimler varken hükümette bunlardan güçlü isimler var.Şimdi sen de haklısın.
Yavaş bammmmmmlasın zira Chinjao'ya benzemez.İstediği kadar hakisi kısıtlanmamış olsun Beyazsakal’ın. Luffy’nin bufflı ve haki master dedesi Beyazsakal’a bi yumruk gömse “bammmmmm” diye ses gelirdi. Marineford inlerdi.