Üye silindi 1004
Kadio ya da Shanks olsaydı Garp ve Sengoku'da mevzuya dahil olacaktı. Garp pasif ve yumoştur fakat Kaido'nun ağa babalarına vermiş küsküyü. Kaido'yu iki yumrukta bir haftalığına komaya sokardı orada. Sengoku desen aşağı kalır yanı yok. Ki ikisi sürekli beraber dövüşmüş. Beyazsakal, Garp'ın karışmadığına dua etsin. Beyazsakal'ın ağzına yumruğu koysa savaş çok önceden biterdi.Oluşum apayrı bir dünya. Sadece Yonko ve komutanları devredışı bırakayım derken bile bütün denizci safını harcamışsın. WB'nin yanında Kaido veya Şanks MF'de olsaydı, ne olurdu? Orası kan gölüne dönerdi. Kaido, Eys'in kolu kanadı kırılmasın, ciğerparem çocuklarıma bir şey olmasın diye düşünmez, orayı kan gölüne çevirir.
Şöyle düşün; Sadece Wb ve Komutanları bile denizcileri epey zorlamıştı, orada ek olarak iki Yonko ve 8 de Yonko komutanları olduğunu hayal et. Denizciler kaçacak delik ararlar, Akainu "abi ben denizcilerden değilim" , Aokiji " ben bunların ideolojilerinden hoşlanmıyordum zaten ", Kizaru da " ta*ağına taklıyordum " deyip çeker giderler. Tabii canlarına susamadılarsa. Şenks gibi pasif bir Yonko bile Mf'de ter attırıyorsa, Kaido ne yapar, bir düşün
Ayrıca Dof, Mihawk ve Kuma bence beraber Marco'yu ya da Kata'yı indirecek güce ulaşır. En güçlü komutan indikten sonra gerisi boş muhabbet zaten. Gerçi Akainu'nun karşısında Marco bile duramıyordu. Eğlencesine Akainu tüm Beyazsakal tayfasını dövdü.