Fuji 100
Sabo 98
Dof 95
Luffy normal 94 gear 4 99
Law 92
Zoro 89
Trebol 88
Sanji 87
Pica 87
Diamante 85
Sabo 98
Dof 95
Law 92
Zoro 89
Trebol 88
Sanji 87
Pica 87
Diamante 85
Dressrosadaki en güçlü dediler Sanjıyi niye yazdın anlamdım geldi ama şuan yok burda (Olmasını çok isterdim). Fuji 100 derken ?Fuji 100
Sabo 98
Dof 95
Law 92
Zoro 89
Trebol 88
Sanji 87
Pica 87
Diamante 85
Ne gibi bir sisteme göre puan verdiğinizi bilmiyorum ilk başları okumadım üşendim doğrusu. aynı sebepten dolayı sanjiyide de bu listeye dahil etmiş olabilirimDressrosadaki en güçlü dediler Sanjıyi niye yazdın anlamdım geldi ama şuan yok burda (Olmasını çok isterdim). Fuji 100 derken ?
Okumadan mesaj atmak...Ne gibi bir sisteme göre puan verdiğinizi bilmiyorum ilk başları okumadım üşendim doğrusu. aynı sebepten dolayı sanjiyide de bu listeye dahil etmiş olabilirim
İşte beklediğim sıralama ama zora 80 ile 85 arası olsa daha iyi olurmuşBen de puan vermek istiyorum.
Adadaki en güçlüyü 100 sayarak:
Luffy 95-100
Issho, Doffy, Sabo 90-95
Law 85-90
Zoro, Cavendish, Sai 70-75
Barto, Bellamy 60-65
10 kişi yeter. :S
;( Olmamış sen çok yanlış anlamışsın.Ben de puan vermek istiyorum.
Adadaki en güçlüyü 100 sayarak:
Luffy 95-100
Issho, Doffy, Sabo 90-95
Law 85-90
Zoro, Cavendish, Sai 70-75
Barto, Bellamy 60-65
10 kişi yeter. :S
Sen yaz bir tane de biz eleştirelim. Ne yazılsa beğenmiyorsun.:/Kardeşim anlamıyorum ki kafes iten Fuji ve Luffy sayesinde şehir turu atan dofun Luffyden yukarıda yazılmasını. Tamam biri amiral biri ise Scilerin en güçlüsü mihawkla beraber biri şehir turunda yeni ayıldı diyeri Kafes itiyor adamların gücünü tamamen görmeden niye yazıyorsunuz anlamadım ?
Tahmin yapılıyor herkes kesin demiyor sen neden bu kadar celallendin ki. İnsanların tahminleri bu yönde. Uanlış yorumluyor olabilirler. Bence meeteor yanlış yorumlamış mesela. Sakin ol.Kardeşim anlamıyorum ki kafes iten Fuji ve Luffy sayesinde şehir turu atan dofun Luffyden yukarıda yazılmasını. Tamam biri amiral biri ise Scilerin en güçlüsü mihawkla beraber biri şehir turunda yeni ayıldı diyeri Kafes itiyor adamların gücünü tamamen görmeden niye yazıyorsunuz anlamadım ?